2012.02.29

YourLook TATTOO!

HeStyle | 2012.02.29 14:50 | Szólj hozzá!


Már javában zajlik a YourLook újabb versenye, melyen az elmúlt egy évben beküldött fotók versengenek egymással. Addig viszont, amíg kiderül, hogy ki lesz a győztes egy új rovatot indítunk, melynek címe: YourLook Tattoo.
Talán már a nevéből is kitalálhattátok, hogy ezúttal nem a ruhátokra és az összeállításaitokra vagyunk kíváncsiak, hanem a legmaradandóbb és állandóan rajtatok lévő kiegészítőre, a tetoválásra.
A mai naptól egészen március 18-ig, vasárnap éjfélig várjuk a tetoválásaitokról készült fotókat (arc nélkül is lehet), hogy aztán az olvasók eldöntsék, kik legyenek azok, akik megnyerjék a 3 db Diesel Only The Brave Tattoo parfüm egyikét.
Azokra is gondoltunk, akik nem rendelkeznek tetoválással, nekik a fantáziájukra lesz szükségük. A feladat annyi, hogy tervezzetek (rajzzal, számítógéppel, stb.) egy egyedi tetoválást és küldjétek be azt nekünk. Témát illetően nincs kikötés, de nagyon örülnénk annak, ha valami HeStyle-al kapcsolatos tetoválás ötletet is kapnánk Tőletek... :)



A tetoválásokról készült fotókat és a saját tetoválás terveket több féle módon is elküldhetitek nekünk:




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr104225898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása