2012.02.28

Stílusikon születőben: Jean Dujardin

HeStyle | 2012.02.28 15:30 | 3 hozzászólás


Új stílusikon van születőben, sőt valószínűleg már régen "megszületett" csak mi nem tudtunk eddig róla. A "Némafilmes" (The Artist) című alkotásért frissen Oscar-díjjal jutalmazott francia színész, Jean Dujardin pillanatok alatt levette a lábáról a fél világot a szülőföldjéről hozott sármjával és laza, de mégis roppant elegáns stílusával. A 40 éves Dujardin persze csak a nagyvilágnak volt eddig ismeretlen, Franciaországban az egyik legjobban fizetett színészek között tartják számon. Roppant népszerű odahaza, sokan a francia George Clooney-nak tartják és valljuk be, ebben tényleg van némi igazság, sok tekintetben hajaz egymásra a két színész. Jean Dujardin tehát már nem csak Franciaországban hódít, igen rövid idő alatt sikerült hatalmas rajongótáborra szert tennie és valószínűleg humoros, egyedi sármjával, na és persze kifinomult, igazi franciás stílusával ez még csak a kezdet.
Öltözködését illetően a vörös szőnyegen mindig tökéletesen elegáns összeállításokban látható, a hétköznapokon pedig a lazább eleganciát részesíti előnyben. Nemrég a GQ magazin címlapján is szerepelt, az interjúban pedig többek között megemlíti Paul Newman-t, akit követendő példának tart az öltözködésben és beszél arról is, hogy sosem költözne Amerikába. A magazinban megjelent fotókat Carter Smith készítette a többek között Prada-t, Armani-t és Tommy Hilfiger-t viselő színészről, aki azon kevesek egyike, akin valóban jól állnak a magazinban rá adott összeállítások, nem áll tőle fényévekre, mint sok sztáron, aki szerepelt már a magazinban, ő valóban tudja viselni a ruhákat.
Nem csodálkoznánk rajta, ha a közeljövőben máris lecsapna rá egy vélhetően francia divatház, hogy a következő kampányának főszereplőjévé tegye...

Most következő összeállításunkban tehát az Oscar-díjas Jean Dujardin-ról láthattok néhány fotót, melyeken csillagos ötös stílusáról kaphatunk tanúbizonyságot.

MÉG TÖBB FOTÓ A TOVÁBB UTÁN!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr84219894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.28. 22:08:58

a magazinfotók nagyon jók, de a reptéri kép már kevésbé meggyőző.

goodjohnwin 2012.03.02. 19:56:49

Jó érzékkel rájött (megmondták neki?), hogy a nagy feje/ viszonylag rövid nyaka miatt nem előnyös neki a teljes begombolás, így okosan teszi, hogy 1-2 gombnyira nyitva hagyja az inget magán.
süti beállítások módosítása