2012.02.28

A legismertebb férfi modellek #9 - Sean O'Pry

HeStyle | 2012.02.28 17:20 | 1 hozzászólás


Folytatjuk sorozatunkat, melyben a HeStyle főszereplőiről írunk, vagyis a legsikeresebb, lefoglalkoztatottabb férfi modellekről. A rovat idén kicsit megújul, ezentúl részenként egy modellel foglalkozunk csak, de nagyobb terjedelemben, mint korábban.
Kivel mással kezdhetnénk ezt a megújult rovatot, mint azzal a modellel, aki jelenleg a világ legsikeresebb és legjobban keresett férfi modelljének mondhatja magát, ő pedig nem más, mint Sean O'Pry.
A most 22 éves O'Pry-t 2006-an fedezték fel mesébe illően, Nolé Marin divatmogulnak a fiú MySpace-re feltöltött fotóin akadt meg a szeme, innen pedig egyenes út vezetett a világkarrier felé. Azóta leszerződött a VNY modellügynökséghez, szépen gyarapodtak a munkái, 2009-ben pedig már a világ legsikeresebb férfi modelljének választotta a Forbes magazin, mely címet jelenleg is birtokol, csakúgy, mint a Models.com TOP50-es listáján az első helyet.
Eddigi karrierje során olyan nagy divatházakkal dolgozott együtt többek között, mint Marc Jacobs, Bottega Veneta, Calvin Klein, Giorgio Armani és a Dolce & Gabbana, de a fast fashion márkák is imádják őt, volt arca többek között a Zara-nak, H&M-nek és az Uniqlo-nak is. Számtalanszor szerepelt a GQ, GQ Style, V, Numero Homme, L'Officiel Hommes és Dazed & Confused magazinban és a Hermés, Roberto Cavalli, Versace és Yves Saint Laurent kifutóin is.

Most következő összeállításunkban a modell eddigi karrierjéből szemezgetünk kicsit, de akinek kevés ez a mostani felsorolás, annak ajánljuk figyelmébe a HeStyle Sean O'Pry-ról szóló archívumát is!


Az egyik első casting fotók az akkor még 17 éves, teljesen kezdő Sean O'Pry-ról.


Az első komolyabb szereplések egyike ez a Dazed&Confused magazinban megjelent editorial, melyben O'Pry-t Mariano Vivanco fotózta.

 
Még mindig karrierjének elején, 2008-ban járunk, de itt már komoly volt a tét, ebben az évben többek között a Trussardi és a Giorgio Armani kampányában is főszerepet kapott.


2009-et írunk, ebben az évben már számos nagy céggel dolgozott együtt, a fent is látható Calvin Klein Jeans kampány mellett többek között a Giorgio Armani, Lacoste, Uniqlo és Joop kollekcióit is népszerűsítette. Remek év volt ez Sean O'Pry számára, hiszen a Forbes magazin a legsikeresebb modellnek választotta ebben az évben, innentől kezdve már biztos helye volt a szakma elitjében.

2010-ben ismét számos nagy divatcéggel dolgozott együtt a modell, többek között a Zara és az Emporio Armani kollekcióit népszerűsítette, de szerepelt a Bottega Venetta, Armani és Roberto Cavalli divatbemutatóin valamint Terry Richardson is felkérte őt egy fotósorozatra.


A tavalyi évben Sean O'Pry csillaga még jobban ragyogott, mint az előző években. A Models.com TOP50 listáján megszerezte az első helyet (melyet azóta sem enged át másnak) és 2011-ben is számos munkával büszkélkedhetett, szinte kapkodtak utána a divatházak és tervezők. Ebben az évben többek között a Viktor&Rolf legújabb illatának arca lett, de szerepelt a Versace és a H&M kampányaiban is, számos más komoly munkái mellett.


Bár még csak alig kezdődött el az új év, Sean O'Pry máris belevetette magát a munkába. Szerepelt a L'Officiel Hommes magazin címlapján és a Hugo by Hugo Boss legújabb kampányában is ő kapta a főszerepet.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr144220135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetwork 2012.02.29. 06:48:37

Ufonauták ezek. Vagy droidok.
süti beállítások módosítása