2012.02.24

Napi Favorit: Zsólyomi Norbert - Seven

HeStyle | 2012.02.24 18:00 | 2 hozzászólás


Zsólyomi Norbert és munkái mindig is a kedvenceink voltak és nincs ez másképp legújabb, "Seven" címet viselő anyagával sem, melynek középpontjában a kötött anyagok és a barna árnyalatai állnak. Az indusztriális környezet remekül passzol a kívánt hangulathoz és a fotókon szereplő holmikhoz, melyek remekül lettek összeválogatva, külön gratula a styling-ért!
Természetesen a modellekről sem szabad megfeledkezni: az egyre nagyobb nemzetközi sikereket elérő Misa Patinszki mellett a Wam Models további arcai, Aty, Sven, Kolos, Roberto, Matt és Mark szerepelnek a fotókon.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszenek a fotók?

MÉG TÖBB FOTÓ A TOVÁBB UTÁN!

Fotó: Zsólyomi Norbert
Smink: Véger Fibi 
Haj: Koczka
Styling: Madar Annamari, Nagy Marci
Fotóasszisztensek: Kondor Krisztián, Debreczeni Fanni
helyszín: Artkraft Bútorbolt

Figyeljétek a közeljövőben a HeStyle-t, mert egy különleges és exkluzív "dolog" van készülőben Zsólyomi Norberttel és csapatával....




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr694192583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.02.27. 10:38:56

Meglepően jók lettek. Nekem eddig ez tetszik a legjobban magyar tervezőtől. :)
Furcsa, hogy pont ilyen pulcsijaim voltak 6-8 éves koromban. :)
süti beállítások módosítása