2012.02.20

New York: Marc by Marc Jacobs őszi kollekció

HeStyle | 2012.02.20 14:15 | 1 hozzászólás


A napokban mutatták be a Marc by Marc Jacobs legújabb, 2012-2013-as őszi/téli kollekcióját a New York-i Divathét keretein belül.
A kollekciót egyértelműen a military stílus jellemzi leginkább, Marc Jacobs az erőteljes és egyenes vonalvezetésű fazonokkal, kabátokkal és azok gombolási megoldásaival valamint a színvilággal, bakancsokkal és kalapokkal szinte teljesen e köré építette fel az őszi kollekciót. Persze azért találunk a kínálatban néhány más jellegű, fiatalosabb, úgynevezett iskolás" stílusú összeállítást is, melyek az öltönyökkel és a jellegzetes szemüvegkeretekkel képviselik magukat leginkább a kollekcióban. A sötét, komor színeket helyenként a piros és arany színek törik meg valamint a remekül sikerült kiegészítők.
Az őszi Marc by Marc Jacobs kollekció tehát igen erőteljes, military vonalat követ,
melyben hordható, elegáns és fiatalos darabok kaptak helyet.
Nagyon tetszik!

Nektek mi a véleményetek?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr624146092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.02.20. 14:41:39

Állat. Leszámítva az utolsó képen lévő öltönyt. Az ronda és úgy néz ki, mintha 1-2 számmal nagy lenne a modellre.
süti beállítások módosítása