2012.02.20

Marni at H&M: A kollekció közelebbről!

HeStyle | 2012.02.20 16:00 | 5 hozzászólás


Ahogy azt már korábban ígértük, most egy kicsit közelebbről is megtekinthetjük a március 8-án boltokba kerülő, az olasz Marni divatház és a H&M együttműködéséből született kollekciót. Mondhatni, hogy elkényeztet minket a svéd bolthálózat, hiszen nemrég még a Versace-val dolgoztak együtt, majd jött februárban a kisebb őrületet kiváltó David Beckham Bodywear kollekció, most pedig már a Marni-s kollaboráció debütálására várunk.
Az együttműködésből egy hordható, letisztult ám mégis izgalmas és különleges kollekció született, melyben találunk többek között kabátotokat, ingeket és remek kiegészítőket is, melyek nálam abszolút viszik a prímet, a táskák remekül sikerültek! Színek tekintetében is remekül választottak: A barna, kék és fekete árnyalatain kívül találunk élénk (leginkább piros és sárga) darabokat is a kollekcióban, melyek könnyedén beleolvadnak a kollekció színvilágába, nem teszik harsánnyá és giccsesé azt.
Összességében tehát tényleg remek és hordható darabok szerepelnek a Marni at H&M kollekció kínálatában, melyet március 8-tól mi is megvásárolhatunk a budapesti Vörösmarty téren található H&M üzletben!


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr994145794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nobu88 2012.02.20. 16:25:08

határozottan jobb, mint a Versache volt :D

geucsa 2012.02.21. 09:25:36

@Nobu88: Nekem pont az ellenkezője a véleményem. A Versace (h nélkül) sokkal jobb volt. Ebben a kollekcióban nincs semmi extra. Ami van benne az negatív irányba viszi el az egészet. Mondjuk rondasággal is ki lehet tűnni a tömegből. A fentiekből egyedül a napszemüveget viselném, ha megfelelő minőségű lenne, de valószínűleg nem az. Azt inkább egy megbízható márkából veszem optikusnál.

TFec 2012.02.22. 10:41:21

ezek iszonyat idétlenek. ha ez a divat, akkor inkább nem leszek divatos.

2012.02.22. 21:02:30

kabátok, tote bag, csíkos pulcsi, nyakkendők tetszenek.
süti beállítások módosítása