2012.02.17

Tetszik/Nem Tetszik? - Ricky Martin bajusszal

HeStyle | 2012.02.17 13:10 | Szólj hozzá!


Ricky Martin-t és Nicki Minaj-t választották a M.A.C. 2012-es Viva Glam jótékonysági kampányának főszereplőinek. A kampány célja ezúttal is a M.A.C. AIDS alapítványának támogatása, melyet a vásárlók a Nicki Minaj által fémjelzett rúzs valamint a Ricky Martin szignójával ellátott ajakápoló megvásárlásával tehetnek meg.
A Viva Glam tavalyi arca egyébként Lady Gaga volt, akivel hatalmas sikert aratott a program, de az idei választás is tökéletes, Ricky Martin szerepeltetése okos döntés volt, így az adakozó kedvű férfiak is segíthetik az alapítványt, hiszen az ajakápoló teljesen színtelen, férfiak is bátran használhatják. Az ára egyébként 15 dollár.
A kampány nyitó partiját tegnap este tartották New York-ban, ahol nem kis meglepetésre Ricky Martin tőle szokatlan módon bajusszal jelent meg, ami viszont egyáltalán nem állt rosszul neki, csakúgy, mint az estén viselt szettje, ami tökéletesen állt rajta.

Nektek mi a véleményetek?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

Nicki Minaj és Ricky Martin a M.A.C. 2012-es Viva Glam kampányfotóján, melyet
David La Chapelle fotózott.


M.A.C. Viva Glam 2012 ajakápoló by Ricky Martin: 15 dollár




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr994123450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása