2012.02.16

Louis Vuitton őszi kollekció

HeStyle | 2012.02.16 12:52 | 1 hozzászólás


A szenzációs párizsi divatbemutató után most a Louis Vuitton 2012-es pre-fall kollekciójával ismerkedhetünk meg Ryan Taylor és Alexander Johansson modellek segítségével.
A nagy múltú divatház új kollekciója a sportos viseletet ötvözi a klasszikus eleganciával, emellett pedig felfedezhető a kínálatban néhány "iskolás-stílusú" és már-már nagyon fiatalos darab is. Színek tekintetében a pre-fall kollekció is a barna és annak árnyalatait használja leginkább, de a szürke, fehér és kék színek is nagy szerepet játszanak a kollekcióban, na és persze a kiegészítők, ezek közül is leginkább a táskák azok, amelyek elsőre megragadják a figyelmet. A kollekció lookbook-ja nagyon jól sikerült, remek összeállítások születtek, szinte kivétel nélkül mindegyik nagyon tetszik, különösképpen a sportos, fiatalos elemekkel vegyített elegáns szettek.

Nektek mi a véleményetek a pre-fall kollekcióról?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr64119072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2012.02.17. 06:08:21

huu... végre egy jó kollekció!
süti beállítások módosítása