2012.01.26

Divatbakik, melyeket jobb elkerülni

HeStyle | 2012.01.26 17:25 | 5 hozzászólás


Az egyik külföldi divatoldal összegyűjtötte az öltözködés során leggyakrabban elkövetett hibákat és az elkerülendő divatbakikat. A listán megtalálható többek között a túlságosan felhúzott nadrág, a köldökig kivágott póló és a rózsafüzér kiegészítőként való használata is.
A lista összes példájával egyetértünk, mert tényleg nem néz ki valami jól például a fehér frottírzokni öltönnyel vagy a rengeteg magunkra aggatott kiegészítő.
Ti egyet értetek a listával?
Szerintetek melyek a legnagyobb divatbakik?

Még több a TOVÁBB után!

Egy kis hazai péld a rózsafüzérhez és a kapucnis pulóver+zakó kombóhoz:
 
Dobrády Ákos (fotó:blikk.hu)


Vastag Tamás (fotó: Doily.hu - Kárász Bence)

 

forrás:invidualism




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr83843777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2012.01.26. 19:46:34

Jajj, annyira rondák a modellek

europass8 2012.01.27. 09:13:38

mindegyik béna--és mi ez a sok colorfull people?

geucsa 2012.01.27. 13:19:52

Az arab kendővel nincs bajom, de a többi tényleg gáz.
Amúgy ezek a modellek, meg a legjobb cuccokban is gázok lennének.

2012.01.27. 14:01:51

jajj a rózsafüzér... még ilyen idióta trendet. bár a plázafiúknál sose lehet tudni.

evicacica 2012.02.23. 09:41:03

@Tamás Babud: ez igaz, de Johnny Depp az Johnny Depp, a többiek meg nem. A lényegre mindenesetre rátapintottál.
Akinek nincs stílusa, annak mindegy is, mert ezt megtanulni nehezen lehet, ezzel születni kell. DE. Lehet rá törekedni. Bár én úgy látom, hogy alapvetően 2 fajta típust szoktak férfiként stílusosnak kikiáltani: az egyik a Depp-féle, akinek tökéletesen mindegy mit visel, mivel a személyisége "átsüt" mindenen és nem a ruha teszi stílusossá, hanem ő teszi a ruhát azzá. A másik mondjuk Michael Caine, aki konzervatívan öltözködik, néha egy-egy szokatlan dologgal feldobva, de mindig kifogástalan. De igazából itt is beláthatjuk, hogy ebben az esetben is igaz az, ami Depp-nél, hogy a személyes kisugárzása az, ami számít.
Úgyhogy srácok, inkább azt fejlesszétek, mint a stílusotokat, summa summarum.
Alapvetően szerintem nagyon jó irányba tart a férfidivat, pont a minap láttam az új német GQ-t és nagyon tetszik szinte minden. Nem volt a fentiek közül egyik sem :)) Ez jó hír a posztírónak, rossz annak aki szerint a rózsafüzér nem gáz, de akit érdekel, az a neten azért sok infóhoz hozzájut (GQ online) és pl. a Zara tényleg sok dolgot lenyúl a nagyoktól, ott olcsón meg lehet venni. (Persze azért ott is vannak hordhatatlan darabok, bőven.)
süti beállítások módosítása