2012.01.19

Milánói Divathét képekben: harmadik felvonás

HorvathL | 2012.01.19 15:00 | 2 hozzászólás


Újabb kitekintő következik!

Nézzük a Trussardi, a Prada, a Calvin Klein és a Gucci őszi kollekcióit. Ez utóbbira már nagyon kíváncsiak voltunk, a tavalyi évben az olasz cég lett volt a kedvencünk. Ezúttal is nagyon erős a felhozatal!

 

Trussardi

Jackie Stewart és a '60-as, '70-es évek nyújtották az inspirációt a Trussardi őszi kollekciójához. Az eredmény megdöbbentő, a jó értelemben. Mintha visszarepültünk volna az időben negyven évet! Nem az érződik, hogy itt profi modellek mosolyognak ránk, hanem hogy a filmvászonról kiléptek a karakterek. Azért ez nem minden szettre mondható el, de a bajszos-napszemüveges modellek zseniálisak. Emlékezetes!

 

A többihez kattintsatok tovább

 

Prada

A Pradánál a kölyökarcú fiúk között egyre nagyobb szerephez jutnak a középkorú modellek is. Olyannyira, hogy neves színészek egész garmadáját láthatjuk: végigsétált a kifutón többek között Emile Hirsch, Adrien Brody, Tim Roth és Willem Dafoe is. Remek ötlet a színészek szerepeltetése, ennek megfelelően karakteres lett Miucca Prada őszi kollekciója, visszafogott színekkel, csíkos és pöttyös mintákkal. Az kabát- és zakózsebekbe tűzött kiegészítők is említést érdemelnek. Ezt a kollekciót most nagyon szeretjük.

 

Calvin Klein

Italo Zucchelli tervező kollekciójáért nem tudunk annyira lelkesedni, mint az előző kettőért, kissé sterilnek hat. Pedig nem rossz, szépek a színek, a túlméretes darabok itt is felbukkannak. A formák egyszerűek, letisztultak, de mégsem érződik annyira "coolnak" mint az előző kettő.

 

 

Gucci

Frida Giannini a tizenkilencedik századból merített inspirációt a legújabb kollekcióhoz, rengeteg bársonyt használt. A luxus érzetét könnyedén elérte a tervező, a többnyire sötét, de szokatlan színkombinációk, kiváló anyagok és az érdekes napszemüvegek segítségével. A Gucci tartja a színvonalat, annak ellenére, hogy a virágmintás darabokat mi egy kicsit soknak tartjuk. De ettől függetlenül nagyon tetszik ez is.

 

 

(teljes kollekciók: Trussardi, Prada, CK, Gucci)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr53590167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.01.19. 15:37:55

Prada unalmas, Gucci jó, Calvin Klein is jó leszámítva azt a kabátot, ami úgy néz ki, mintha 10 számmal nagyobb lenne a modellre. Trussardi meg minden újítás nélkül másol.

vaczkor 2012.01.26. 19:47:04

Szerintem is a Gucci az ami még elmegy...
süti beállítások módosítása