2012.01.17

Milánói Divathét képekben: második felvonás

HorvathL | 2012.01.17 19:45 | 3 hozzászólás


Folytatódik a Milánói Divathétre kitekintő sorozatunk!

Ebben a bejegyzésben a Roberto Cavalli, az Emporio Armani, a Salvatore Ferragamo és a Missoni őszi kollekcióit vesszük szemügyre!

 

Roberto Cavalli

Cavalli nem a visszafogottságáról híres, nem szürkül bele a mezőnybe. A mintákat ezúttal is nagy mennyiségben kapjuk, de nem annyira, mint az előzőekben. Változatos kollekciót mutatott be a tervező, amelyben az oversized (túlméretes) ruhadarabok éppúgy helyet kaptak, mint az egyszerű, elegáns, laza öltönyök. A sötét színek mellé a kék és sárga vibráló árnyalatait választották. Cavalli kollekciója most jobban tetszik, mint az előzőekben.

 

A többihez kattintsatok tovább!

 

Emporio Armani

Armani az előzőekkel ellentétben nem élénk színekkel akar hódítani. Az anyagokkal inkább variáltak a tervezők, ebben a szezonban egyre inkább kirajzolódik a bársony szerepe. Ezen a kollekción is érezzük a múlt hatását. A kabátok zseniálisan sikerültek, a kalapokkal és a túlméretes kiegészítőkkel feldobták az unalmasabb szetteket. Mutatós, de nem lesz a kedvencünk.


 

  

 


 

Salvatore Ferragamo

Massimiliano Giornetti kreatív igazgató művét láthatjátok. Jegyezzük meg a nevét, mert zseniális, amit alkotott! A képzeletünkben pontosan így él a néhol extravagáns luxus képe. Klasszikus szetteket láthatunk, újragondolva, gyönyörű - néhol élénk - színkombinációkban. Hordható és pazar.

 

Missoni

Angela Missoni híres mintái elmaradhatatlanok egy új kollekció esetén. Természetesen itt is jó nagy adagot kapunk belőlük. Ez egyáltalán nem baj, sőt, ezért szeretjük a Missonit, meg azért, mert nem kelti a felsőbbrendűség érzetét. Átlagos, utcára való szetteket láthatunk, amiket többnyire kedvelünk.

 

 Melyik nyerte el a tetszéseteket e négy kollekció közül?

 

(a teljes kollekciók: Cavalli, Armani, Ferragamo, Missoni)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr83571862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2012.01.18. 08:05:18

Egyszerűen nem értem ezeket a hülye kalapokat.
A Missoni nekem nogo... a többinél egy-egy darab tetszik.

geucsa 2012.01.18. 16:28:16

Az első kör jobban tetszett. Itt igazából csak Ferragamo jön be és a negyedik Armani kabát.
A kalapok szerintem is sz.rok.

Derlon_Webb 2012.01.19. 09:55:02

Ferragamo tökéletes. A Missoni olyan mint a tavalyi H&M.
süti beállítások módosítása