2011.12.09

Napi favorit: Louis Vuitton tavaszi kampány

HorvathL | 2011.12.09 13:30 | 1 hozzászólás


 Nagyon szeretjük a Louis Vuitton kampányait.

Tőlük is megérkeztek a tavaszi kampányfotók. Erőlködés nélkül hirdetnek egy életstílust. A ruhák nincsenek tolakodó módon az előtérben, csupán kellékként láthatjuk őket, egy laza afrikai nyaralás kellékeiként. Épp ezért olyan vonzóak, a klasszikus és a modern stílus arányaival és a színekkel is remekül bántak a tervezők. A modell Werner Schreyer, akinek arca a hetvenes-nyolcvanas évek filmsztárjaira emlékeztet. A fotókat Alasdair McLellan készítette. 

 

(képek: fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr823450633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2011.12.10. 18:59:41

Ezek eszméletlenül jó képek! Tetszik, hogy idősebb a modell, passzol a környezethez. A kedvencem az utolsó fotó. Nem mellesleg a ruhák is jók, valahogy most színesebb a felhozatal, mint a szokásos kampányaikban. Egyedül a fehér LV logós cipő nem jön be, nagyon piaci feeling.
süti beállítások módosítása