2011.11.16

Színtrend: A piros és árnyalatai

HeStyle | 2011.11.16 18:40 | Szólj hozzá!


Bő egy hónap és már körbe is állhatjuk a karácsonyfát, úgyhogy ideje egy kicsit jobban szemügyre venni az ünnep egyik fő színét, a pirosat és annak árnyalatait.
A boltok polcain ez idő tájt egyre több ilyen színű ruhát és kiegészítőt találunk, de azért nem árt óvatosan bánni vele és nem túlzásba vinni ezt a meghatározó árnyalatot. Egy-egy ruhadarabbal viszont bátran belevihetjük az öltözékünkbe, hiszen remekül fel tudja dobni azt, nem mellesleg pedig nagyon jól mutat például a szürke vagy a fekete színekkel. Jó választás lehet egy piros ing, szürke, fekete (vagy más hozzáillő színű) v-nyakú pulóverrel vagy kardigánnal, viszont például az itt is látható Zara kabát már rizikósabb választásnak bizonyulhat, hiszen nem biztos, hogy mindenkin jól áll ilyen nagy felületen ez a szín.
Következő összeállításunkban tehát a jelszó piros, a segítségünkre pedig az Asos, a Topman, a Zara és a H&M kínálata volt.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr53387401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása