2011.10.31

Magyarország 30 Legstílusosabb Férfija

HeStyle | 2011.10.31 19:00 | komment


A 2009-es és 2010-es nagy sikerű listák után idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést olvasóink körében: Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija?
A korábbi évekhez képest idén minden eddiginél korábban, már augusztus 15-től megnyitottuk a lehetőséget az olvasók számára, hogy jelölhessék az általuk legstílusosabbnak, legjobban öltözöttnek vélt férfiakat. A voksolás ezen fázisát szeptember 18-án zártuk le, a kicsivel több, mint egy hónap alatt rekordmennyiségű jelölés érkezett, egészen pontosan 21.388 szavazatból állítottuk össze azt a 88-as listát, melyen az olvasók által legtöbbször jelölt férfiak kaptak helyet.
Ezt a listát tovább küldtük "szakértőinknek", hogy pontozzák a rajta szereplőket és végül így alakult ki a végeredmény, azaz a "TOP30 Legstílusosabb Férfi Magyarországon" listája, amely a korábbi évekhez hasonlóan idén is tartogat néhány meglepetést.

Tavalyi második helyezettünk, Godena-Juhász Attila idén rengeteg szavazatot kapott és a zsűritől is az egyik legmagasabb pontszámot kapta, így a USE divattervezője visszaszerezte 2009-es, listavezető pozícióját és ő lett a legstílusosabb férfi.
Tóth Ali stylist a tavalyi első hely után most a második helyet szerezte meg, a képzeletbeli dobogó harmadik helyén pedig a 2011-es "Az év fiatal divattervezője" díjas Benus Dani kapott helyet, aki szintén nagyon sok olvasói szavazattal büszkélkedhet. Dani tavaly "csak" a nyolcadik helyen szerepelt, az idei helyezése hatalmas ugrás ehhez képest. A negyedik helyen egy friss belépő szerepel: Szűcs Péter, a Marie Claire vezető szerkesztője mind a zsűri rangsorában, mind pedig az olvasók szavazatainál előkelő helyet foglal el. Az ötödik helyen a USE egy másik tagja, listánk állandó szereplője, Tóth András szerepel, aki idén is előkelő pozícióban végzett. Ezenkívül sok még a "visszatérő", de nagyon érdekes, hogy egy-két kivételt (Godena-Juhász Attila, Fogarasi László, Benus Dani) leszámítva, szinte minden, a korábbi listákon is szereplő férfi rontott a tavalyi helyezésén. Ez persze köszönhető annak, hogy idén rengeteg az új, eddig nem látott név is a listán, melyek közül például Igor Deseatnikov, Hortobágyi Kászon, Baráth László vagy éppen Kotroczó Róbert igen előkelő helyeken kezdték meg a "pályafutásukat" a legstílusosabb férfiak között. A sok új belépő persze nem kedvezett a "régieknek", sokan teljesen kiszorultak a 30-as mezőnyből, így idén nem fért már fel a listára többek között Till Attila, Kinter Oszkár, Csányi Sándor, Linczényi Márk vagy éppen Puskás Péter, akik közül tavaly és azelőtt sokan igen szép helyen végeztek.
Újdonság még a "Közönségdíj" is, melyet idén adunk át első ízben annak a férfinak, aki a legtöbb jelölést kapta az olvasóktól. Hogy ki a nyertes, kiderül a lap alján!
 
Jöjjön tehát a 2011-es lista, mely a hagyományokhoz híven most is KIZÁRÓLAG az olvasói szavazatok és a zsűri pontjainak összességéből született meg!
A lap alján pedig az is kiderül, hogy az olvasók közül kik nyertek értékes nyereményeket a szavazáson!

Első alkalommal adjuk át a "Közönségdíjat", melyet az a férfi kap, aki a legtöbb voksot gyűjtötte be az olvasóktól. Csak ezek a szavazatok számítanak, a zsűri pontjait nem vettük figyelembe ebben a kategóriában.
Éder Krisztián idén több ezer szavazatot (közel 4500) kapott az olvasóktól, így őt illeti meg az első "Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija" szavazás közönségdíja, ami egy 1 órás, választható testmasszázs  a MASCULIN Gentlemen's Day Spa exkluzív szalonjában.

Engedjétek meg, hogy bemutassuk az idei zsűrinket, akik nélkül nem jöhetett volna létre a végső lista. Az ő pontjaik alapján rendeződött sorba az olvasói szavazatokból álló, nyers lista és alakult ki a legstílusosabb férfiak mezőnye. Akad köztük olyan, aki már a kezdetek óta velünk van, mint például Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője vagy éppen az OurFashion blog két hölgye, Bujdosó Bianka és Csomák Melinda. De vannak új arcok is, idén első ízben pontozott többek között Mojzes Dóra, Szegedi Kata és Koczka is.
Nagyon hálásak vagyunk minden zsűritagnak, hogy segítettek a lista létrehozásában!

Most pedig jöjjenek a nyeremények, melyeket azok között az olvasói szavazók között sorsoltunk ki, akik a jelölésük mellé csatolták az e-mail fiókjuk címét is.

A Biotherm Aquapower Sensitive csomag nyertese:
jakejagger@rocketmail.com

Az 5.000 Ft-os H&M vásárlási utalványok nyertesei:
gagasht@citromail.hu
Gáspár Tamás (telefonszámot adott meg, keresni fogjuk!)

Az 1 órás testmasszást a MASCULIN Gentlemen's Day Spa jóvoltából a
peter.verraszto@gmail.com e-mail című szavazónk nyerte.

Gratulálunk!

A sorsolásban a random.org volt segítségünkre.

Szeretnénk megköszönni, hogy ennyien szavaztatok, reméljük jövőre is legalább ugyanennyien kiveszitek a részeteket a lista elkészítéséből!

Köszönjük a nyereményeket a Biotherm Aquapower Sensitive forgalmazójának és a MASCULIN Gentlemen's Day Spa-nak.

Köszönet a képekért:
Perlaki Márton (Tóth András fotó), Balla Vivienne (Szűcs Péter fotó), Kecskés Márton - Mashkulture Juicy (Igor Deseatnikov fotó), Ourstyle.hu, Marie Claire - kulkajanos.hu, Bársony Bence (Kotroczó Róbert fotó), Hajdú D. András - Origo (Nagy Ervin fotó), Life.hu, Nlcafe.hu, Epulettar.hu, Storyonline.hu, Irodalmijelen.hu, Facebook




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr683341600
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása