2011.10.17

Gucci Cruise 2012: A kollekció közelebbről

HeStyle | 2011.10.17 15:39 | Szólj hozzá!


A mai nap folyamán már bemutattuk a Gucci Cruise 2012-es kollekció kampányát, most pedig jöjjön maga a "lényeg", azaz a kollekciót bemutató lookbook fotósorozat, melyben Lenz Von Johnston modell segítségével ismerkedhetünk meg kicsit közelebbről a Cruise kollekció modern és igen jól szabott 2012-es darabjaival.
A jövő évi kínálat bennem kissé hullámzó benyomást kelt: míg az őszies, télies darabok kivétel nélkül nagyon tetszenek, addig a nyári szezonra kínált darabok már kevésbé, nem igazán tetszik ez a stílus, melyet a Gucci Cruise 2012-es kollekciója képvisel a könnyebb, nyári daraboknál. A kiegészítők terén azonban idén is nagyot alkottak a Gucci-nál, nálam ismét ezek a darabok számítanak a kollekció ászainak.
Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kollekció?


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr603309484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása