2011.10.16

Misa a Fiasco címlapján

HeStyle | 2011.10.16 19:33 | Szólj hozzá!


Nem kellett sokat várni arra, hogy ismét hallasson magáról a már itt a HeStyle-on is többször szereplő ígéretes, fiatal magyar modellfiú, Misa Patinszki.
A GQ magazinban is szereplő Misa ezúttal a nemzetközileg nagy hírnévnek és elismerésnek örvendő Fiasco magazin címlapján és hasábjain szerepel legújabb fotósorozatával, melyet Pantelis készített a magyar tehetségről.
Fontos állomás ez a modell egyre felfelé ívelő karrierjében, hiszen a Fiasco-ban szinte az összes ma ismert és felkapott modell szerepelt már, fontos elismerésnek számít a magazinban szerepelni, pláne a címlapján.
Nagyon örülünk, hogy ismét magyar vonatkozású divathírről adhattunk hírt és annak is, hogy Misát egyre jobban szeretik külföldön!
Meglenne Mihalik Enikő férfiverziója? Bízunk benne!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1003307623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása