2011.10.10

Napi favorit: Editorial az ukrán L'Officiel Hommes magazinban

HeStyle | 2011.10.10 18:50 | Szólj hozzá!


Nem szép dolog, de bevallom, irigység fogott el, amikor megláttam a L'Officiel Hommes magazin ukrán kiadásának legutóbbi számában megjelent fotósorozatot. Amellett, hogy persze a ruhák közül is szívesen viselnék jó pár darabot, nagyon irigylem az ukránokat, hogy saját nyelvű verzióval rendelkeznek az egyik legjobbnak tartott, férfiaknak szánt divattal foglalkozó magazinból, a L'Officel Hommes-ból. Nagyon sajnálom, hogy nálunk ilyen nincs, ennek az okait most nem kezdjük el kutatni, sokan úgy tartják, hogy nincs rá igény, de talán csak egy jó adag bátorság kéne. Bár azt is tudjuk, bátorságból nem lehet magazint létrehozni és fenntartani, ehhez azért több kell, de talán egyszer nálunk is meglesz az a bizonyos "több".
Kanyarodjunk azonban vissza a poszt fő témájához, a magazinban megjelent fotósorozathoz, melyben Ollie Edwards modell látható többek között Emporio Armani, Versace és Prada darabokban, melyekből igazán jó, divatos és elegáns összeállítások születtek.
Nektek hogy tetszik a fotósorozat?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr333291604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása