2011.10.07

Ryan Reynolds az őszi Marks & Spencer kampányban

HeStyle | 2011.10.07 12:15 | Szólj hozzá!


A színész Ryan Reynolds és Rosie Huntington-Whiteley szerepel a Marks & Spencer "Autograph" márkájának 2011-es őszi/téli kollekcióját bemutató kampányban.
A fotók mellett a párosról egy videó is készült, melyben az Autograph őszi kollekciójának legjobb darabjai szerepelnek.
Számomra kissé meglepő a kollekció "fiatalossága", elsőre nem hiszem, hogy sokan ilyen kollekciót várnának, ha a Marks & Spencer-re gondolnak. Úgy látszik azonban, hogy a brit márka egy kis vérfrissítést csinált a saját márkás Autograph kollekciónál, melynek darabjai tényleg meglepően jól néznek ki. A kabátok és a pulóverek, kardigánok között rengeteg jól szabott, fiatalos darab kapott helyett, de a kiegészítők és a farmerek, ingek tervezésénél is ügyeltek a "modernizálásra", szinte az összes darab beleillik a ma divatos és "trendi" kollekciók sorába.
A tovább után néhány fotót láthattok a kollekcióból valamint egy videót az Autograph divatbemutatójáról.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr373284764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása