2011.09.30

Címlapmustra: Another Man, L'Officiel Hommes, Fiasco, Schön és Block magazinok

HorvathL | 2011.09.30 20:00 | Szólj hozzá!


 Ezúttal a mostanában megjelent, férfidivattal foglalkozó magazinok címlapjait nézzük meg.

Itt van elsőként a L'Officiel Hommes német és olasz kiadása. Előbbin Simon van Meerveene, utóbbin Patrick Petitjean látható. Az olasz egyértelműen erőteljesebbnek tűnik, mint a könnyed német címlap.

 

 

Az AnOther Man címlapon a mostanában felkapott Michael Pitt látható, aki többek között Bertolucci Álmodozók című filmjének egyik főszereplője. Ha nem láttátok a filmet, akkor megtekintésre ajánljuk!

 

A Schön magazinnál a jelenkori férfimodellek két legfurábbikát választották a címlapokra. Andrej Pejic és Rick Genest láthatóak ezeken a fantasztikus képeken.

 

A Fiasco magazin címlap Andrej egy teljesen más arcát mutatja. A két melette lévő modell sokat mond Andrej Pejic döbbenetes külsejéről.

 

Lenny Kravitz zárja a címlapmustránkat, egy Block magazin címlappal.

 

Nektek melyik a kedvencetek?

 

(képek: ohlala, fashionisto, google)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr633268526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása