2011.09.28

Hugh Jackman bombaformában

HorvathL | 2011.09.28 9:00 | 1 hozzászólás


Többnyire hölgyekre szokták használni a címbéli kifejezést, de úgy gondolom, ez most helytálló ez esetben is.

Hugh Jackman 42 éves. Negyvenkettő. Egy picit ízlelgetem ezt a tényt, mert a képeket elnézve szinte tudatában sincs a korának, egészen kiválóan tartja a formáját. A napokban Sidney mellett mártózott meg a tengerben, ahol elejtett egy-két mókás arckifejezést is. 

 

 

 

 

 

A fenti fürdőzés után volt ideje néhány komolyabb képhez is pózolni. Ezen például szintén remekül fest.

 

Nekünk szimpatikus Hugh Jackman, Ő egy olyan színész, aki életmódjával egy követendő példa lehet, ugyanis tizenöt éve él boldog házasságban, két örökbefogadott gyermek édesapja és mindemellett kiváló színész. Példás apaként nem is engedi gyermekeinek megnézni az akciódús, agresszívabb X-Men filmeket, amelyekben ő az egyik főszereplő, de a legutóbbi forgatókönyv kiválasztásánál fiának esti meseként felolvasta azt. Nagyon tetszett neki, így nem is lehetett kérdés, hogy elfogadja-e a szerepet. A film címe egyébként Real Steel lesz.

Ti is kedvelitek őt?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr53260992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2011.09.29. 07:00:58

hát, ezek a képek eléggé érdekesek. :)
süti beállítások módosítása