2011.09.19

H&M ősz: Divided kampány és szeptemberi frissítés

HeStyle | 2011.09.19 16:40 | 1 hozzászólás


Két legyet ütünk egy csapásra most következő posztunkban, ugyanis megérkezett a H&M Divided kollekciójának legújabb őszi kampánya és a H&M szeptemberben boltokba kerülő újdonságaiból összeállított kisebb lookbook is.

A leginkább fiatalokat célzó Divided vonal "Autumn Authentic" névre keresztelt, új őszi kampányában többek között Simon Nessman és Palvin Barbara modellek láthatóak. Sajnos elég kevés a fotó ahhoz, hogy nagyobb rálátást kapjunk a kollekcióra, de ami látszik, az nagyon jó.

Will Chalker modell pedig a H&M e hónapban boltokba kerülő újdonságait bemutató lookbook-ban szerepel, melyben megtalálható többek között az ősz egyik nagy kedvence, a "baseball / gimis" kabát, a színes nadrágok és a még mindig megunhatatlan kockás ing is egyaránt.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr263238131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attilka87 2011.09.20. 12:14:14

A boltjukban nézelődve baromi jó cuccokat látni egymás hegyén-hátán, ezek viszont egyáltalán nem jönnek be.
süti beállítások módosítása