2011.09.15

New York-i Divathét képekben: Marc by Marc Jacobs, J.Crew, Nautica, Diesel, Tommy Hilfiger, Carlos Campos és Michael Kors

HeStyle | 2011.09.15 13:01 | 2 hozzászólás


Javában zajlik már a divathét New York-ban, ahol a divatházak a 2012-es tavaszi/nyári kollekcióikat mutatják be a szakmának és a nagyközönségnek. Most következő összeállításunkban hat divatcég jövő nyári kínálatába pillanthattok bele.
A Marc by Marc Jacobs úgy tűnik 2012 tavaszán is a "color blocking" kifejezést használja majd fő jelszavául, hiszen rengeteg élénk szín és minta keveredik a kollekcióban. A kevésbé ismert J.Crew kínálata az egyik kedvencem az itteni válogatásból: divatos, fiatalos, hordható és jól variálható darabok szerepelnek a kollekcióban, melyben a kiegészítők is remekül néznek ki. A másik favoritom a Nautica jövő tavaszi kollekciója, ami jól ötvözi a fiatalos stílust a hagyományos eleganciával, mindkét irányzat egyaránt megtalálható a kínálatban. Tetszenek az élénk színek, főleg az itt is látható kék kabát, de a kiegészítőkön is jól mutatnak a színek. A Diesel Black Gold kissé futurisztikus irányba indult el, leginkább a fényes anyagok határozzák meg a kollekciót, melyben a bőrből készült darabok vannak túlsúlyban. A Diesel tervezőit nem foglalkoztatta a "color blocking": főként a sötét és alapszínek alkotják a kollekciót. A Tommy Hilfiger jövő nyári kollekciója a változatos anyagok, színek és minták keveredéséről szól, nem ragadtak le egyetlen stílusnál. Van itt a jól megszokott, kissé viszafogottabb eleganciából, az iskolás stílusból és a fiatalos, vagányabb darabokból is elég a kollekcióban. A terepmintán van talán egy kicsit nagyobb hangsúly, több helyen is (kiegészítőkön, ruhákon) visszaköszön ez a motívum. A szintén szűkebb körökben ismert Carlos Campos új kollekciója remekül szabott és kellemes színű darabokat kínál jövőre, nagyon tetszik a benne szereplő darabok visszafogottsága és letisztult stílusa, melyek ezek ellenére egyáltalán nem unalmasak. Végül pedig Michael Kors kollekciójából láthattok részleteket, amiben a barna, zöld és narancssárga színek jutnak főszerephez. Kissé a szafari stílusra emlékezet, nekem ez most annyira nem tetszik..
Nektek mi a véleményetek?
Melyik kollekciót hordanátok szívesen?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr733229313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2011.09.16. 07:39:03

Nekem a Nautica és a J.Crew tetszik nagyon

www.vaczkor.com
süti beállítások módosítása