2011.09.07

Napi favorit: Sandor Lakatos 2011-es kollekció

HeStyle | 2011.09.07 12:05 | Szólj hozzá!


Ízig-vérig magyar, de mégis nemzetközi! 
Egyre több külföldi neves divatoldalon számolnak be a magyar divattervező, Lakatos Sándor 2011-es kollekciójáról és az ahhoz készült kampányról, melyben a magyar modell Misa Patinszki szerepel és melyet Dobos Tamás fotózott.
A kollekciót a fekete és fehér színek, a különféle geometriai minták és a hagyományos öltöny és elegáns öltözet újragondolása, merészebben való használata jellemzi legjobban. Futurisztikus, ám mégis tradicionális kollekció, különleges megoldásokkal!
Lakatos Sándor egyébként 2005-ben alapította meg saját nevén futó márkáját, mely azóta egyre nagyobb sikereket ér el, dolgozott már többek között Londonban és New York-ban is és szerencsére hazánkban is egyre többen (el)ismerik.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr253208624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása