2011.08.31

Napi favorit: Svéd kampányfotók

HorvathL | 2011.08.31 20:30 | 1 hozzászólás


 Nagyon szeretjük a svédeket, mert jellegzetes a stílusuk. Ezt most ismét megmutatták ezzel az elképesztő fotósorozattal!

Oscar Spendrup és Texas Olsson álltak modellt a Boomerang nevű svéd márka őszi kampányához. Milyen jól tették! Ezek a kampányfotók fantasztikusan jól sikerültek, Carl Bengtsson fotós nyugodtan kiállíthatná őket legjobban sikerült képei közé. A tompa színek, a gyönyörű helyszínek, a ruhák, a modellek, minden a helyén van. Gyorsan el is látogattam a középkategóriás cég honlapjára, ami éppen nyár végi kiárusítást tart. Nézzük a kampányt, amit mai kedvencünkké választottunk.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

Most, hogy a fotósra rákerestem, már mindent értek. Carl Bengtsson fotóművész, gyönyörűen fogja meg az emberi tekintetet, ilyen portrékat készít:

 

Zseni!

CarlBengtsson.com

 

(képek: fashionisto, carlbengtsson.com)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr43193864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2011.08.31. 21:55:03

tényleg jók a képek! A ruhák is tetszenek...

*www.vaczkor.com
süti beállítások módosítása