2011.08.12

H&M College Life

HeStyle | 2011.08.12 18:05 | 3 hozzászólás


Egy napra sem hagy minket nyugodni a H&M, sorra ontja magából az újabbnál, újabb kampányokat és lookbook fotósorozatokat. A most következő kampányban Simon Nessman és Palvin Barbara segítségével a H&M-féle "főiskolai stílust" ismerhetjük meg kicsit közelebbről, azt, hogy a svéd cég milyen ruhákat képzel el a mostani főiskolásokon, egyetemistákon. Hogy a kép megfelel-e a valóságnak, azt nem tudjuk, de mindenesetre az biztos, hogy a képeken szereplő darabok nem rosszak, sőt... Reméljük hamarosan még több fotót láthatunk a kampányból.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr773148469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chaussures mbt 2011.08.13. 11:00:35

"President Bashir has the usage of the Tiongkok Countrywide Petroleum Firm (CNPC) about three offering fresh petroleum blocs in addition to presented the venture while using country wide petroleum organization Sudapet inside derricks in which it operates, " Mister Karti mentioned late with Saturday.,mbt france
Southern region Sudan must export most it is acrylic by that north since it offers absolutely no port and also refineries connected with its own. Both the sides have got until now still did not decide on transit expenses, or perhaps tips on how to share fat sales.,canada goose parka
Mr Yang's take a look at happens after Sudan a week ago published some sort of cargo connected with Sth Sudanese essential oil it had blocked within a line more than custom assignments.
You can even perspective other:,chaussures mbt, chaussures mbt chapa gtx, chaussures mbt tataga.

KioFan 2011.08.14. 20:08:30

Remélem Két év múlva viselhetek én is ilyen darabokat!

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.08.15. 08:46:11

Piros zokni cool. Amikor általános iskolába jártam 1991 körül, már nem volt divat a szandál, sőt, ciki volt. A piros zokni pedig elég uncool volt mert 89-ig nálunk a piros-fehér tornafelszerelés volt a kötelező, piros zoknival.
Amikor ez egyik fiú oszt. Társunk barna szandiban és piros zokniban állított be, mi halálra cikiztük... De aztán csak megkérdeztük tőle: "Te Jani, miért vettél fel piros zoknit?" válasz:"mert nem volt tiszta a zöld" ...hát, mi tovább dőltünk a nevetéstől :)
süti beállítások módosítása