2011.07.31

Egy újabb minimalista óra

HorvathL | 2011.07.31 18:46 | 5 hozzászólás


Kedveljük a minimalizmust, mert egyrészt ahhoz, hogy valami letisztult, átlátható és egyszerű legyen, a legtöbbször több munkát kell belefektetni az adott dologba, mint egyébként. Másrészt pedig szemet gyönyörködtető.

Egy milánói designer, Denis Guidone is így gondolja ezt. Ő alkotta meg ezt az órát a Nava Design számára és a "Wherever dual time watch" nevet adta neki, mégpedig azért, mert a szép designon kívül egy plusz mutatót is megálmodott neki. Ezt azzal magyarázza, hogy a sokat utazók számára egy plusz mutatóval könnyebb lehet eligazodni az időzónák között.

Ötletes és szép, az ilyet szeretjük!

 

 

 

Korábban már volt szó egy minimalista óráról itt a HeStyle-on, de azt hiszem, ez a mostatni sokkal jobb. 

(képek: minimalissimo)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr513114835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MeisterSinger 2011.08.02. 13:38:54

Hát ez nekem de nem jön be. Ajánlom a nickem névadóját megtekintésre! Az minimalista (egyetlen mutató), mégis használhatóbb, mint ez. Ja, és természetesen svájci :P

MeisterSinger 2011.08.10. 08:28:36

@HorvathL: Nem ez a fiatalos, bohókàs, hanem a tradícionálisabb vonal, de imádom :)
süti beállítások módosítása