2011.07.27

Ben Sherman őszi lookbook

HorvathL | 2011.07.27 18:42 | 2 hozzászólás


Az alábbi képeken az angol Ben Sherman őszi lookbookját láthatjátok. Eléggé vegyes az összkép, van itt a farmeringen, a túrabakancson és a kockás ingeken át a színes nadrágokig minden, de a színkavalkád mégsem zavaró. Összességében egészen jó ez és a cég ruháinak minőségét sem érheti szó. Mondjuk azért az erősen északias beütésű modell bajszát levágtam volna.

Nektek van ruhátok a Ben Shermantől?
Hogy tetszik a lookbook?

 

(képek: vouchmag)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr13105154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goodjohnwin 2011.07.28. 15:06:16

van pár Ben Sherman ingen angol használtruhás boltokból, ott viszonlag rendszeresen lehet találni dolgokat ettől a márkától.
A modell bajsza teljesen rendben van, így klasszikus férfiarcot látunk, ha a haja máshog ylenne fésülve, kifejezetten XIX.sz. végi lenne a benyomás
(pl: www.irasmuvek.hu/media/szerzok/Jules_Verne.gif )

perry 2011.07.28. 15:23:33

Fred Perry és Ben Sherman természetesen a kedvenc, de csak egy pólóm van az utóbbi márkától... Kár, hogy UK-n kívül alig lehet valahol kapni, főleg nálunk nem.
A modell szerintem tökéletes, a legelső összeállítást elfogadnám és jó az a félcipő!
süti beállítások módosítása