2011.07.22

Mugler és Dunhill parfüm kampányok

HorvathL | 2011.07.22 16:30 | 1 hozzászólás


 Thierry Mugler parfümjeihez még nem volt szerencsém. Egyelőre csak erről a képről tudom, hogy van neki ilyen is. Első ránézésre egy kicsit úgy érzem, mintha ez egy szimpla dezodor-reklám volna. Nem igazán tetszik. Egyébként az A-men fantázianevű illathoz készült, a modell Oscar Pistorius. A kampány jelmondata egész ötletes: "Egy modern hős, egy kivételes atléta".

 

 

A Dunhill Custom reklámja egy fokkal közelebb áll hozzánk, letisztult, egyszerű, elegáns. A jelmondata pedig: "Egy tökéletesen szabott, új illat". A modell Ollie Edwards.

 

Szerintetek melyik a jobb?

 

(képek: fashionindie)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr213089410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goodjohnwin 2011.07.25. 09:25:19

Mugler illatai már vagy 10 évesek, a "modell" pedig egy paraolimpikon (ezt biztos nem jól írtam le), akinek ezek a speciális láb-protézisei vannak... állítólag annyira jól sikerült a tervezésük, hogy gyorsabban és hatékonyabban lehet velük futni, mint "rendes" lábbal...
süti beállítások módosítása