2011.07.12

Újabb Őszi kampányfotók a Guccitól

HorvathL | 2011.07.12 8:30 | 3 hozzászólás


Lenz Von Johnston, Anthon Wellsjo és Duco Ferwerda a modellek a Gucci őszi kampányának utolsó felvonásához. Felsőbbrendű múltidézés - talán így tudnánk jellemezni a kampányt. A színekkel remekül operáltak, ettől lett az egésznek egy furcsa, sejtelmes hangulata. Ennyi plusz el is várható, ha olyan nevek fényképezik a kampányt, mint Mert Alas és Marcus Piggott. Be kell valljuk, hogy mostanában kissé elfogultak vagyunk a Guccival, de ettől függetlenül ez ismét nagyon tetszetősre sikeredett. Bár örültem volna, ha egy picit többet látok a ruhákból, de a kollekciót Milánóban már megnézhettük.
Nekünk nagyon tetszik! Nektek is?

 

 

 

 

 

 

 

(képek: fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr253058830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.07.12. 14:48:40

Gyönyörű próbababákat készítettek a modellekből.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.07.12. 14:57:58

Tetszik ez a kicsit retró, kicsit film noir hangulat, az előttem hozzászólóval ellentétben még azt sem bánom, hogy ennyire személytelenek, maszkhatásúak a modellek.
süti beállítások módosítása