2011.06.23

Párizsi divathét: Louis Vuitton 2012 tavasz/nyár

HeStyle | 2011.06.23 18:20 | 1 hozzászólás


Alig ért véget Milánóban, Párizsban máris megkezdődött a divathét, melynek keretein belül a nagy divatházak a 2012-es tavaszi/nyári kollekcióikat mutatják be a nagyközönségnek.
A Párizsi Divathétről szóló összeállítás-sorozatunkban elsőként a Louis Vuitton jövő tavaszi/nyári kínálatába tekinthettek be kicsit. A kollekció minden várakozást felülmúlt, a Louis Vuitton néhány évvel ezelőtti, a férfi kollekciókban észrevett megtorpanása és "fantáziátlansága" már a múlté: a divatház 2012-re egy erős, eleganciával teli kollekcióval készült, tele gyönyörű színekkel, kiegészítőkkel és fiatalos fazonokkal. Tetszik, hogy javarészt kifinomult, hordható darabok kaptak helyet a kollekcióban és a pár darabon megfigyelhető kissé "iskolai-stílus" is nagyon jól mutat. Természetesen a fő hangsúly a Louis Vuitton tekintetében mindig a kiegészítőkön, ezen belül is a táskákon van, amelyek most is szinte egytől-egyig remekül sikerültek. Hamarosan külön posztban foglalkozunk majd velük!


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr963009346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása