2011.06.19

Dolce & Gabbana és D&G kampányelőzetesek

HorvathL | 2011.06.19 20:52 | Szólj hozzá!


Az őszi D&G kampányból két színes fotót tudunk mutatni Nektek; tele mindenféle printekkel, Coca-Cola felirattal és szőrmével. Alexander Johansson, Guy Robinson és David Agbodji a kampány férfi arcai, a modellválasztás is a szokszínűséget hivatott kiemelni. Mario Testino kapta őket és a hölgyeket lencsevégre. Azért hiányozni fog a D&G, mert habár elég csicsás, de azért szerettük ezt a vonalat.

 

 

A Dolce & Gabbana kampány picit nagyobb hangsúlyt kap idén ősszel. A modellek eléggé egyformák, a helyszínek eszméletlen jók. Azt hittem, hogy valamelyik olasz város utcáin készültek a képek, de nem, New Yorkban készítették őket. A filmszerű beállítások és a tompa színek miatt csak még jobb lett az összhatás. Ez ismét telitalálat. A ruhák pedig - ha nem is olyan izgalmasak, de - tökéletesek. A modellek Adam Senn, Arthur Kulkov, Daisuke Ueda, Guy Robinson, Nils Butler, Noah Mills és Paolo Anchisi. Steven Klein kapta őket lencsevégre.
Nagyon várjuk a többit!

 

 

 

(képek: fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr232998433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása