2011.06.16

Napi favorit: Öltönyök az olasz GQ-ban

HorvathL | 2011.06.16 10:30 | 3 hozzászólás


Olaszország maga a megtestesült stílus, mindenhol jelen van a hanyag elegancia és az életszeretet; az építészetükben, az attitűdjükben, a kávéjukban, az autóikban, a hangszereikben (és még sorolhatnám). A mindennapi élet rettentő fontos eleme a megjelenés. Nincs ez másként az olasz GQ-ban sem, amelyből most egy tökéletes sorozatot mutatunk Nektek. Nincsenek benne különleges helyszínek, sem trükkös beállítások, egyszerűen csak csodás öltönyök, amelyek Victor Nylander modell mutat be. A fotókat Emilio Tini készítette. Kiváló mind!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr542987485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.06.16. 22:33:30

Nincs már az a szabály, hogy kétgombos zakónál az alsót ki kell gombolni? :-)

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2011.06.16. 22:38:57

@mzd: Elvileg ha ki akar gombolni az ember egy gombot, akkor az alsót kell, de nem kötelező szerintem. Engem itt nem zavar, hogy nincs kigombolva, így is jól néz ki az összes. Egy fokkal kényelmesebb úgy, azért szokták talán, de nem tudom pontosan, honnan ered. :)
süti beállítások módosítása