2011.06.07

A Cowell katasztrófa

HorvathL | 2011.06.07 19:55 | 4 hozzászólás


Akár egy jól hangzó filmcím is lehetne a bejegyzés címe. De térjünk a lényegre, Simon Cowell, a brit X-Factor zsűrijében szerepel már sokadik éve. A bulvársajtóban néha fel-felbukkan botrányaival, ezek a hírek kis hazánkba is elérnek alkalomadtán. Eddig sem volt különösebben szimpatikus jelenség, többnyire nem érdekelt minket.

Most viszont emellett már nem tudok szó nélkül elmenni:
 

A folytatáshoz katt a TOVÁBBra!

 

Az még nem is a legnagyobb baj, hogy lényegében nincs mosolya a botox miatt, de az ilyen mélyen kigombolt inget nem tudjuk megbocsátani. Egy öltönyhöz ez egyszerűen illetlenség. Főleg ennyi mellszőrrel! Az egész alakos képet nézve pedig végleg meggyőzödhetünk, hogy itt ízlésnek nyoma sincs; rosszul szabott nadrág, béna cipő.

Ha egy-két dolgot kiigazít az öltözékén, ez a bejegyzés meg sem született volna, de egy ilyen esetet nem tudtunk szó nélkül hagyni.

Ti se tegyétek! 

 

(képek: dlisted)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr762965530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fashionistas 2011.06.07. 21:39:43

2. kép Al Pacino: Keresztapa :D

goodjohnwin 2011.06.08. 09:38:36

annyira azért nem borzasztó, bár az a nadrág tényleg ciki... Tom Ford is arról volt híres-hírhedt, hogy állandóan mellszőrt villantott, sok vicc is született ezzel kapcsolatban, a parfümének premierje előtt is azt írták, hogy az üveg biztos szőrrel lesz borítva...
Tény, hogy nem annyira esztétikus ha ennyire ki van gombolva, na de nehogy már az legyen a ciki, ha egy 40-es (amúgy jóvágású, sportos) pasinak szőrös a mellkasa...

Ami meg a botoxot illeti, lassan ideje lesz megjegyezni: a szem vonala alatt nem lehet használni, mert a megbénuló arcizmok a száj "lefittyedéséhez" vezetnek, ami magyarul nyáladzást jelent fél évig, amíg a hatása tart. Tehát a mosolyt a botox nem érinti, max. a "mosolygós szemet".

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2011.06.08. 10:19:41

@goodjohnwin: Nem a szőrös mellkassal van a bajom, hanem inkább azzal, hogy szerintem egy férfinak méltósággal kellene megöregedni. Főleg ha közszereplő.

goodjohnwin 2011.06.13. 17:32:21

@HorvathL: nem közszereplő, híresség. ha meg a nőknek és Donald Trumpnak joga van nem-méltósággal megöregedni, akkor Cowell is ott lehet a csapatban... nem árt a béna briteknek egy kis lecke abból, hogy kéne egy igazi férfinak kinéznie (ellentétben a puffadt, rózsaszín brit pasikkal)
süti beállítások módosítása