2011.05.19

Programajánló: Az utcai divat ünnepe a Gödörben!

HeStyle | 2011.05.19 16:50 | 4 hozzászólás


Május 21-én, szombaton Közép-Európa legnagyobb szabadtéri divatbemutatójának helyszínévé válik a budapesti Gödör. A Follow Me rendezvény divatbemutatójának főszereplői azok a budapesti srácok és lányok lesznek, akiket a bloggerekből álló zsűri a 100 legstílusosabb ember közé választott a Street Fashion Budapest impozáns gyűjteményéből. A gigantikus divatbemutató szervezői számos érdekes programmal várja a délután folyamán az Erzsébet térre látogató divatimádókat. Lesz kiállítás, kerekasztal-beszélgetés és stílustanácsadás is.


Programok:
17:00 - 17:45 Street fashion kerekasztal beszélgetés
18:00 - 18:45 Trend kerekasztal beszélgetés
19:00 - 19:15 Intelligens textilek workshop bemutató
17:45 - 19:30 hg.hu Stylist Villámtalálka
20:00 Street Fashion Budapest divatbemutató

hg.hu Stylist Villámtaláka
A hg.hu többek között a már bejáratott, nagy népszerűségnek örvendő Stylist Villámtalálkával fűszerezi a programokat. Az öt stylist, Szemes Nóra valamint a KREA iskolából érkező Torma Mária, Gulácsy Vivien és Tilly Barbara 17:45-től egészen 19:30-ig várják az érdeklődőket stílustippekkel, divattanácsokkal.

Street Fashion körkép - kerekasztal beszélgetés
A pontban öt órakor kezdődő első beszélgetésnek mi más is lehetne a témája, mint az utcai divat. A street fashion témakörben számos műfaj képviselőjét szólalnak majd meg. Részt vesz például a Ruhanapló hazai kitalálója, Pásztor Teodóra vagy a Street Stúdió megálmodója, Török Noémi, de itt lesz a bringás stílus képviselője is Fogt Linda a Cyclechic.hu-tól.
Beszélgetnek: Neményi Marci (fotós), Pásztor Teodóra (MOME videó szakos - Ruhanapló), Török Noémi (blogger - mashKULTURE), Henger Dóra (stylist, blogger - Ourstyle), Fogt Linda (Cyclechic.hu), Simonovics Ildikó (múzeológus - streetfashionbudapest.hu), Szemes Nóra (stylist - Style & Budapest) és Farkas Évi (fotós - Style & Budapest).
moderátor: Séllei Lilla (divatszerkesztő - hg.hu)

Trendek kora - kerekasztal beszélgetés
Szintén háromnegyed hattól kezdődik második kerekasztal beszélgetésünk, ahol a fő témát az aktuális trendek, a magyar divat helyzete adja. A beszélgetők között újságíró éppúgy helyet kapott, mint divatblogger, divattervező vagy stylist.
Beszélgetnek: Igor Deseatnikov (stylist – Joy), Bujdosó Bianka (blogger - Our Fashion), Marosvölgyi Rita (újságíró), Lendvai Lilla (stylist), Pasztircsák Larissza és Poppre Orsolya (divattervező - Mrs. Herskin),Kiczing Attila és Horváth László (blogger - HeStyle). moderátor: Séllei Lilla (újságíró - hg.hu)

3. Street Fashion fotózás
Az egész rendezvény alatt street Fashion fotózás lesz a hazai legtrendibb streetfashionblogok fotósaival. A Street Fashion Budapest, a mashKULTURE Juicy, a Cotcot, a Cyclechic.hu, az OurStyle és Style and Budapest divatvadászai keresik a helyszínen a legkülönlegesebb, legextravagánsabb, legtrendibb, leglátványosabb összeállításokat.

4. Sminktanácsadás

Az álomöltözékhez nem elég megtalálni a legtutibb kiegészítőt, hiszen a smink legalább annyira befolyásolja az összhatást. Éppen ezért a Maybelline szakemberei az egész délután folyamán sminktanácsadással várják a látogatókat. Larion Oscar a Maybelline smink mestere mini workshop keretein belül avatja be az érdeklődőket a sminkelés apró de könnyen elsajátítható fortélyaiba.

5. Street Fashion kiállítás
A fotókiállítás keretében a már említett utcai divatblogok legjobb tíz-tíz képei lesznek láthatóak. A fotósok válogatnak műveik közül, így a létrejövő tárlat biztosan nagyon színes és érdekes korrajzot ad a fővárosiak mai öltözködéséről.





A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr712917020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bo Santál van Gilkeson 2011.05.20. 15:15:19

na hát ez biztos expert mulatság lesz, de ha már férfiblog, lesz valami kifejezetten férfidivatról szóló blokk? vagy te se tudsz ennél többet? :)

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.05.20. 22:12:30

Hát, ezen sajna nem leszek ott.. :-7 valami más program Londonban?

p4rtyboY92 2011.05.22. 10:25:01

Mikor lesz legközelebb ehhez hasonló program?

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2011.07.07. 20:42:43

@p4rtyboY92: Szia! Szeptemberben lesz egy streetstyle konferencia. Értesítünk róla mindenkit! Mi is ott leszünk.
süti beállítások módosítása