2011.05.15

Docutorial a GQ-ban

HorvathL | 2011.05.15 19:05 | Szólj hozzá!


A júniusi számban fog megjelenni Josh Lucasról egy editorial, amely az oregoni partvidék állatvilágának védelmére hívja fel a figyelmet. Az Egy csodálatos elme egyik szereplője így nyilatkozott: "Mindannyian ott voltunk ezen a vibráló helyszínen és most már értjük miért olyan fontos itt különösen a természeti értékek megőrzése. Sokat megtudtam erről a munkáról, többek közt azt is, hogy ha helyreállítunk egy kisebb területet az hatással van a környező részekre, mintegy domino-effektust indítva…" 

Azt hiszem, hogy ennek a kezdeményezésnek a révén is látszik, hogy egy (elsősorban) divattal, stílussal foglalkozó magazin is felvállalhat komolyabb témákat (a saját eszközeivel). A képek jól sikerültek, hozzák a szokásos GQ-színvonalat. Az első fotón látható kardigánt pedig elfogadnám.

 

(képek: justjared)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr512906090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása