2011.05.08

Cipők nyárra

HorvathL | 2011.05.08 13:00 | 3 hozzászólás


 Egy nyári cipőnél a legfontosabb dolog, hogy szellőzzön, ne fülledjen bele a lábunk. Egy nyári sétához jól kell megválasztani a cipőt, mert eléggé kellemetlen érzés, ha a lábunk nem érzi jól magát benne és csak arra tudunk gondolni, mikor szabadulhatunk már meg tőle (hogy az "illatot" ne is említsem). Külföldi oldalak segítségével készítettünk egy rövid válogatást, hogy miylen típusú cipőket keressetek a nyárra. Anyagválasztásnál inkább a vászon vagy vékonyabb bőrcipőket keressétek, és ne feledjétek, az idei nyáron minél bátrabban játszotok a színekkel, annál jobb!

 

Arrow Mocassins x Wilderness Workshop

A kéttónusú barna nagyon jól áll ennek a cipőnek, amelyhez hasonlót sajnos nem igazán találhatunk itthon. Viszont nagyon szép, a megmunkálása a múlt századot idézi.

 

 DiMella mokaszin

Egy japán cég kínálja ezt a mokaszint, amelynek a talpát úgy alakították ki, hogy a sofőröknek is kényelmes legyen. Nekünk ez a talp annyira nem tetszik, viszont vibráló színei miatt helyet kaptak a válogatásban. 

 

Asos Rubber Sole Boat Shoe

Ha nyárról van szó, a hajós cipő nem maradhat ki a sorbóll. Ez egy egyszerűbb darab az asostól, mindössze 25 fontért. Vászon felsőrésszel. Link.

 

Gaimo Espadrille Loafers

Szintén egy japán cég kínálja ezeket a könnyed slip-on cipőket. A talprész egészen strapabírónak tűnik. Ennél többet nem is várhatunk ettől a fajtától. 

 

Generic Surplus Borstal Plimsoll

61 fontba kerül ez a lyukacsos cipő. A sima vászoncipő még nyáriasítottabb változata, egészen szellősnek tűnik. Itt lehet megrendelni. 

 

(képek: selectism, asos)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr542886932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valakitalánvagyok 2011.05.08. 18:08:29

Ezt fedezte fel, nem rég itthon:
www.cargomoda.hu/main.html
Zseniális a maians! Eperillatú talpal.

tilka 2011.06.20. 16:49:17

Eperillat??? ilyen a barátomnak is kell:D bár azért napközben jobb lenne, ha maradna a Havaianasnál, mégiscsak jobban szellőzik a láb egy papucsban, és nem mellesleg nagyon is jól áll neki:)
süti beállítások módosítása