2011.05.01

Magyar fiú a GQ magazinban!

HeStyle | 2011.05.01 19:21 | 2 hozzászólás


Az olasz GQ áprilisi számában egy magyar fiú, Misa Patiniszki is szerepel. A fiatal modell korábban soha nem modellkedett, egy buszmegállóban fedezték fel és innen vezetett -ügynöksége segítségével- egyenes út a GQ editorialhoz. Az anyag megjelenése óta rengetegen érdeklődnek a modell iránt, Lady GaGa új klipjéről is csak azért maradt le, mert nem tud choppert vezetni. Misa ügynöksége, a Wam Models szerint a fiú világkarrierre született, sokat fogunk Róla még hallani. Nekem tetszenek a fotók, nagyon jó arca van, abszolút beleillik a mostanában foglalkoztatott fiatal modellek közé. Reméljük még hallunk Misáról, mindenesetre már ez a GQ editorial is büszkévé tett minket!
Ti mit gondoltok? Hogy tetszenek a fotók?


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr332869905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nilito · http://nilito.freeblog.hu 2011.05.02. 12:21:55

A srác rendben, a hosszú zoknis look nagyon rendben, a harmadik képen levő "bricsesz" nadrág meg egyszerűen kell. Nincs nagyobb felbontású képetek, amin kiolvasható lenne, hogy kitől van?

J. HIMMM - Egy masszőrnő vallomása 2011.05.02. 16:43:59

Nagyon szép arányos és természetes!
süti beállítások módosítása