2011.04.14

Körkérdés: Újra divatba jön a brifkó?!

HeStyle | 2011.04.14 13:07 | 3 hozzászólás


Az úgynevezett "clutch" táskák, vagyis a legtöbbször pánt nélküli, kézben hordható táskák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a férfiak körében. Pedig nem volt ez mindig így, a nők körében sikeres táskafajta többek között a Dolce & Gabbana, Gucci és Bottega Veneta egy-két évvel ezelőtti kollekciójában való szereplése óta kezdte meg "újrahódítását" a férfiak körében. Újrahódítását, hiszen sok-sok, hosszú évvel ezelőtt igenis népszerű volt ez a fajta kézben hordott táska, melyet hazánkban "brifkóként" is ismernek, bár nem éppen a stílusos férfiakhoz kötik őket.. Nálunk leginkább az 50-es, 60-as korosztály preferálja/preferálta a borzasztó anyagokból készült, ronda brifkókat. És itt meg is állt a dolog, a fiatalabb, divatosabb réteget egyáltalán nem hozta lázba ez a típus.
Vajon ezúttal a fiatalabb generáció is megtalálja az utat a kézi táskákhoz, melyek ma már azért jóval szelídebbek, hordhatóbbak és szebbek? Melyeket már talán nem is ciki, sőt "trendi" hordani? És egyáltalán, jó hogy ennyire divatosak lettek ezek a fajta táskák? Az ismert emberek közül Christiano Ronaldo például már-már betegesen ragaszkodik táskájához, mely miatt sokan megmosolyogták már. Nekem egy-két "clutch" nagyon tetszik, de az igazat megvallva én annál sokkal lustább és kényelemre törőbb vagyok, hogy kézben cipeljem a táskámat, e mellett pedig én még mindig úgy gondolom, hogy egy-két kivételtől eltekintve, ez azért még mindig inkább női táska, mint férfi.
Nektek mi a véleményetek?
Hordanátok?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr502825471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.04.14. 13:25:44

Én nagyon szeretem!
Vadászok is pár hete egy ilyenre.

aranypenz.blog.hu · http://aranypenz.blog.hu 2011.04.15. 14:50:34

Van köztük jó, de egyik sem brifkó :) A brifkó, az a pincér-pénztárca. Ezek itt nagyobbak. Szerintem.

negeev 2011.04.16. 11:47:12

Valóban kényelmetlen táskafajta. Egy kéz egyből kiesik.
Valamint retikül hatása van, ami valóban nem a férfiak kiváltsága. Már elnézést. :D
süti beállítások módosítása