2011.04.07

Tetszik/Nem tetszik? - A legvastagabb keretek

HorvathL | 2011.04.07 8:20 | 1 hozzászólás


 Az Illesteva nevű francia cég kereteit láthatjátok itt. A vastag keret rendkívül népszerű mostanában. Az Illesteva-nál ugyanakkor kicsit tovább gondolták ezt és olyannyira vastag keretekkel készítették ezeket a napszemüvegeket, hogy ilyet még nem is láttunk. A lencse elveszti a hangsúlyt, ezáltal egészen különleges hatást kapunk. Talán az első két fotón ez még nem is látszik annyira, de felvéve, a harmadikon mutatja meg magát. Érdekes, valahol futurisztikus, valahol pedig múltidéző. Nem tudunk dönteni, hogy jó-e.
Nos, Nektek tetszik vagy nem tetszik?
 

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr222805605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ágostondani · http://danivagyok.blogspot.com/ 2011.04.07. 09:46:25

Egyértelműen csak a karakterek számára vállalható, akikhez illik az ilyesmi. Megfordítva: komplett hülyét csinálnék magamból, ha én vennék fel egy ilyet szemüveget. De valószínűleg ez lenne a sorsa a legtöbb embernek is. :)
Egyébként jópofa, szeretem a direkt eltúlzott dolgokat, kicsit tükörnek érzem a mai kor kiüresedettségére reagálva. Szimpatikus még a múlt és a jövő összekapcsolásának hatása, futurisztikus, mégis múltidéző. De mondom: csak karakterek számára vállalható, így csak bizonyos esetekben tetszik. :)
süti beállítások módosítása