2011.03.23

A legismertebb férfi modellek #7

HorvathL | 2011.03.23 18:53 | Szólj hozzá!


 Folytatódik sorozatunk, melyben oldalunk főszereplőit mutatjuk be Nektek nagy vonalakban. A sorozat már közelebb van a végéhez, mint a kezdetéhez, de még azért jó pár név hiányzik a listánkról. A sorozat alapjául a models.com listája szolgál. 
Vajon ki lesz a favorit modelletek? 

 

Paolo Anchisi

 

Az olasz születésű fiút a VMan magazinban mutatták be a nagyközönségnek. Hedi Slimane figyelt fel rá elsőként, ami - a fotós nevét ismerve - elég nagy szó. Tavalyi kampányai között volt Versace, YSL, Uniqlo, Benetton, DKNY Jeans és ősszel a Zara Young lookbook. Utóbbinak köszönhetően az arca még ismertebbé vált. Természetesen jó adottságok nélkül ez nem sikerülhetett volna. Mint megtudtuk, édesanyja a '80-as évek egyik híres modellje, Lynne Koester, így volt honnan örökölni a karakteres vonásokat. Az első képünkön Terry Richardson kamerája előtt pózol, a második pedig egy tavaly őszi Zara Young lookbookból származik.

 

 

Aj Abualrub

 

A jóképű amerikai fiú a harcművészetek gyakorlója, többek között birkózik. A Vman magazin és Ford modellügynökség modellversenyén jutott a döntőbe, így kezdte karrierjét. Azóta már nyolc ügynökséggel van szerződése. Legemlékezetesebb fotója a Calvin Klein kampányból származik, ahol fehérre festett hajjal látható. Egészen furcsán eltorzították. Szerepelt már Napi favorit rovatunkban is. Az első kép a Calvin Klein kampányában, a második pedig a Hercules magazinban jelent meg. Van köztük különbség!

 

Marlon Teixeira

 

A brazil modell a klasszikus férfiideált hivatott megtestesíteni. A Dior Homme kampánya hozta meg neki az áttörést. Attól kezdve folyamatosan keresik. Az Armani egyik húzó arca. Húszéves, 188 cm magas. A hölgyek kimondott kedvence. Ezen nem is csodálkozunk. 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr812765794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása