2011.02.22

A legismertebb férfi modellek #6

HorvathL | 2011.02.22 10:00 | Szólj hozzá!


Folytatjuk sorozatunkat, melyben a legnépszerűbb férfi modelleket gyűjtjük össze.

Amikor a sorozat a végére ér, egy szavazást is tervezünk, hogy megtudjuk, ki a HeStyle favorit modell, avagy a Ti kedvenc modeletek! A sorozat alapjául most is a models.com listája szolgál.

 

 

 Evandro Soldati

 

Néhány éve bukkant fel a brazil fiú. Időközben a legjobb fotósokkal, cégekkel és magazinokkal dolgozhatott. A Dolce & Gabbana, a Guess, a Bergdorf Goodman és a Blanco kampányaiban láthattuk legutóbb. Az szimpatikus, ahogy arcát használja, nem csak élettelen bábuként mered a kamerába, hanem mer mosolyogni is. Inkább a klasszikus férfiideálhoz áll közelebb. Még csak 25 éves.

 

 Lyle Lodwick

 

Lyle a vékonyabb típusú modellek közé tartozik. Amerikai, imádja a divatot és ez fordítva is így van: az összes fontosabb magazin "megvolt" neki (Vogue Hommes Japan, Dazed & Confused, Details, Contributing Editor... stb). Legutóbb a Barney's-nál, az Urban Outfittersnél és a Sisleynél szerepelt kampányban. A kifutókról kihagyhatatlan.

 

 

Francisco Lachowski

 

Ismét egy brazil úriember. A neve alapján mondjuk nem jutott volna eszünkbe, hogy brazíliából származik. 2009-es, Diorhoz köthető debütálása óta szinte ellepi a munka. Nem is csodáljuk, mi is remek modellnek tartjuk őt. Kisfiús arca és kiállása miatt szinte bármit el lehet adni vele, de azt írják róla, hogy még több figyelemre számíthat a jövőben, ha vonásai kicsit beérnek. Hihetetlen, hogy még csak májusban lesz 19 éves.

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr592677842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása