2011.01.31

SAG Awards - a férfiak

HorvathL | 2011.01.31 19:01 | 3 hozzászólás


A Screen Actors Guild Awardson rengeteg színész tűnt fel a minap. Most nézzük, ki mit viselt. Bár azt hiszem, senki nem fog szívrohamot kapni közületek: mindenki öltönyben/szmokingban jelent meg, ezt így illik. A férfiaknak egyelőre kevesebb választásuk van, ha ilyen eseményen kell részt venni. Inkább az számít, hogy ki találta meg a megfelelő szabást/színt és hogy milyen típusú öltönyt választott. Különösebb kommentár nélkül nézzük, ki hogy nézett ki tegnap.

Christian Bale

 

Mark Wahlberg

 

Justin Timberlake

 

 

Andrew Garfield

 


 

 Colin Firth

 

 

James Franco

 

Szerintünk Andrew Garfield nézett ki most a legjobban, főleg a remek cipő és öltönyválasztás miatt. De igazából senkire sem lehet panasz. Mindenki remekül fest és nem mellesleg mindannyian egészen kiváló színészek. 

(képek: justjared)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr412628628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2011.01.31. 22:56:28

Uhh, hát szerintem itt mindenki mondjuk úgy... középszerű. Senki sem volt formában. Talán Colin Firth és Bale képei tetszenek, de róluk ugye nem teljes alakos, így előnyből indulnak. Egyébként maguk a fotók is rémesek, mintha egy kezdő fotós lőtte volna őket. Nálam a Garfield mögött balra álló szervező figura a nyerő!:)

passiofruit 2011.02.03. 14:38:05

A férfiaknak valóban nem könnyű kitűnni a konzervatív eleganciával. Viszont egy öltönyt, szmokingot, frakkot tudni kell viselni akár konfekció, akár méretes hand made darab a legjobb minőségből. Talán ebben van a lényeg...? Garfield nekem is tetszik. Fiatalos, csibészes, szemtelenül elegáns.

negeev 2011.02.23. 18:19:04

Garfield-nak az öltönye jobb, de Timberlake-nek a nyakkendője egésszen kiváló.
süti beállítások módosítása