2011.01.18

Milánói divathét képekben: Gucci, D&G, Versace és Alexander McQueen 2011 ősz/tél

HeStyle | 2011.01.18 13:04 | 2 hozzászólás


Mai összeállításunkban a Gucci, a D&G, a Versace és Alexander McQueen Milánóban bemutatott 2011-2012-es őszi/téli kollekciójából láthattok egy kis ízelítőt. A Gucci és a Versace igazi luxuskollekciót álmodott meg, tetszik a Gucci letisztultsága és a már-már zavarba ejtő luxusorientáltsága. Nagyon szépek a kiegészítők is, de a bő nadrágszárak egyáltalán nem tetszenek. A D&G visszanyúlt a 80-as évekbe és egy vidám, rengeteg színben pompázó, nagyon fiatalos kollekciót kínál jövő télre. A szőrme itt is jelen van, úgy, mint a Gucci-nál, de itt inkább a bohémságot, a stílusok közötti kalandozást jelképezi. Tetszik a kollekció, bár engem kicsit a Dsquared2 kollekciókra emlékeztet és a Coca Cola/Mickey Mouse logók használatát kicsit már lejártnak érzem. A Versace nagyon ügyesen ötvözte az elegáns vonalakat a merész színekkel, mintákkal és kissé futurisztikus megoldásokkal. A Sarah Burton által tervezett Alexander McQueen kollekció a túlméretezett kabátokra, merész szabászati megoldásokra és a brit stílusra fektette a legnagyobb hangsúlyt, leginkább a fekete-fehér-piros színeket használva. Mindegyik kollekcióban van jó néhány összeállítás, ami igazán tetszik, az itt látható képeket nézve viszont abban biztosak lehetünk, hogy a szőrme, az akár zakókon, kabátokon elhelyezett deréköv, a merész színek és a túlméretezett kabátok, kardigánok jövő télen nem csak egy-egy divatház kollekciójában lesznek jelen.
Nektek mi a véleményetek?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr852592723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ben.Jam.in 2011.01.18. 13:15:42

Gucci első két összeállítás nagyon teccik..
D&G nem lepett meg mindig teccenek a ruháik, de ezek kimondottan! MIND KÉNE :D:D
Versace nem jön be
McQueen-> mag az állom, imádom.. : )

perry 2011.01.18. 14:56:54

A Gucci baromi jó lett, de szerintem amennyire hordhatók a szettek, annyira bazi nagyok a táskák. Épeszű ember nem cipel ekkora táskát, még utazásra sem, hiszen ha megtöltöd, egyszerűen nem bírod el... Ja és földig érő nadrág? Na ne...
A D&G számomra nagyon lehangoló. Mintha régi kollekciókból próbálták volna összeválogatni az egyáshoz nem illő darabokat. Ugyan már, ez nem Vivienne Westwood...Talán csak a bundás összeállítás tetszik.
süti beállítások módosítása