2011.01.07

Melyik sztár nézett ki a legjobban a héten? #14

HorvathL | 2011.01.07 19:51 | 10 hozzászólás


 2011 első sztármustrája következik. Érdemes végignézni és elmondani a véleményeteket, mert nem minden nap adatik lehetőség lepontozni Johnny Deppet, Kanye Westet, Robert Pattinsont, Zac Efront vagy akár Keanu Reevest. Döntsük el, ki volt a legjobban öltözött híresség január első hetében! Kezdjük is mindjárt az Alkonyat filmek főszereplőjével.

Robert Pattinson LA-ben
Szerintem kissé sötét ez az összeállítás, sápasztja a fiatal színészt. A kabátja nem rossz.

Joe Jonas LA-ben
Egyszerű szettet visel a zenész, kapucnis póló - bőrdzseki.

 

Zac Efron Hollywoodban
Zac megszabadult hosszabb frizurától, így már egész emberesen néz ki. Az összállítása is jó. Jól látom, hogy a szemüvegkeret harmonizál az övvel?

 

Zac Efron öltönyben
Egy kissé fényesebb anyagú, háromrészes öltönyben. Tökéletesen áll neki.

 

 Kellan Lutz Las Vegasban
Az imént említettem, hogy Zac-nek jól áll a kissé fényes öltöny, de ez nem kissé fényes, ez már vakító! Túllőtt a célon. Ennyire fénylenie csak a cipőnek szabadna.

 

Stephen Moyer LA-ben
A True Blood sorozat színésze kissé morcosan bámul a kamerába, nem egy előnyös kép róla. Mindenestre a kabátja kiváló ízlésre vall.

 

 

John Mayer Las Vegasban
Erről az öltönyről nem tudok se túl jót, se túl rosszat írni.

 

Kanye West New Yorkban
A jó öreg Kanye még mindig hordja ezt a kabátot, ami már a múltkor is megosztotta az embereket. Valahogy nem is olyan kirívó tőle.

 

Kid Rock szintén Los Angelesben
Az igazi modern cowboy megtestesítője a zenész. Vagy mégsem túl modern?

 

Chris Colfer Los Angelesben
Megmondom őszintén, nem hallottam a fiatalemberről, de el kell ismerni, van ízlése. Egyszerű szerelés, némi ötlettel vegyítve. A mellénye kéne.

 

Keanu Reeves Londonban
Én a zakót kicserélném a helyében valami kisebbre. Mondjuk akkor már valami másféle cipő is kéne. A kalap sem jó. Sajnos le kell pontozzuk. A frizuráján is javíthatna.

 

Johnny Depp Los Angelesben
Akár jól áll neki ez a hosszú haj és a bajusz, meg ez a színes lencséjű szemüveg, akár nem; el kell ismerni, hogy a színésznek van saját stílusa, ami manapság nagy szó.

 

 

Nektek kinek a szerelése/fotója tetszett a legjobban?

(képek: GQ week in style)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr912568227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

justniki 2011.01.07. 20:27:38

johnny depp egyértelműen. efron nem lenne rossz, de nekem kicsit túl tömzsinek hat, 1éve véznább volt, de tény, jobban állt neki akkor egy öltöny.(egyébként ez egy burberry.
robertnek szerintem ez az igazi stílusa, és legyünk öszinték, nem nagy szám.
kanye meg tényleg csak hab a tortán:D

perry 2011.01.08. 00:16:12

Gyenge felhozatal

Sad Keanu:D:D

hedkandi 2011.01.08. 16:49:57

Joe Jonas olyan, mint egy fogyatékos ezen a képen :D Amúgy tényleg gyenge volt ez a hét, de Zac kellemes csalódás.

Mimette 2011.01.08. 22:05:53

johnny depp mindent visz ;]

KóserKároly 2011.01.09. 01:41:20

Fogalmam sincs, hogy ki a bánatos péklapát ez a Chris Colfer, de bizony ő aggatta magára a legszebb kelméket. Meg persze Zac Efron a sporttáskás képen. Z.E.-nek ez az öltöny nagyon nem áll jól, persze lehet, hogy más öltöny se, de ebben olyan kis szerencsétlennek tűnik. Esetlennek, látszik, hogy nem érzi jól magát benne. J. Depp összeállítása is egészen kiváló, de a gyűrűje, meg a pofája nagyon belerondít az összképbe. Keanu Reeves gyatra, Kid Rock egy kabaré, Kanye West szettje nagyon tetszene, de az a hátizsák taccsra vágja az egészet. John Mayer egy fekete vipera, a morcos csávónak a kabátja tetszik, csak ne volna ilyen mogorva.

A fényes öltöny említésre sem méltó, Joe Jonas egy gyönyörű pasi, amióta normális frizurája van, de ebben a ruhában inkább valami drogdílernek tűnik. Egyébként a bal keze a zsebében van, vagy álló farokkal kapták el?

Pattinson szóra sem érdemes...

robthetomb24 2011.01.09. 16:02:50

@KóserKároly: Zacnek nem áll jól ez az öltöny?

Megnézném rajtad, hogy áll (Oké. Lehet, hogy jobban!) , de azt mondani rá, hogy "nagyon nem áll jól" nevetséges.
Az öltönye makulátlan szerintem minden téren és azt mondani rá, hogy esetlen pfff. Ja esetlenül elég izmos a csávó most. Azis lehet, hogy nem néz ki benne úgy mint egy 70 kilós 185 centis modell srác egy bemutatón, csakhogy a való életben nem mindenki ilyen, nem tudom feltűnt e. Egyébként nem vagyok vele elfogult vagy ilyesmi, csak igen erős túlzásnak érzem ezt a kijelentést.
Pláne annak fényében, hogy Kanye meg oké. :)
(Semmi bajom vele egyébként, de nem szimpi nekem az ember és a stílusa se teccik igazán.)

/o/peration 2011.01.09. 20:22:14

Miért nem felejtik el már a fekete inget? Egyrészt alap, hogy a nyakkendő sötétebb mint az ing ami itt ugye kivitelezhetetlen, másrészt a fekete ing olyan pincér style. :D

RPatt totálszar, Jonas hülyegyerek, Zac adja mindkettőben, mondjuk szerintem a 3 gombos öltöny az elég öreges, Kellan fasza de sztm kicsit már neki is sötét az ingje, Májer is 10x jobban nézne ki egy fehér inggel, Kanye no komment, Kid mint egy szatir, Depp meg kövér vagy nagy a zakó, az a dízszsepi nagyon rossz, gyűrű is gáz.

Yuki Montana 2011.01.10. 07:28:28

fekete ing olyan mint a nőknél a kis fekete ruha. Időtálló és divatos:) Amúgy miért áll úgy mindenki mint aki be van szarva? de most komolyan...............

KóserKároly 2011.01.11. 00:44:05

@robthetomb24: Jaj, hát tessék már megtanulni olvasni. Ezzel az öltönnyel nincs bajom. Sőt, egy igazán elbűvölő darab. Zac Efronnal sincs bajom. Sőt, ő is egy igazán elbűvölő darab :P. Nade! A kettő együtt sajnos nem megy. Nagyon szeretem a vörösboros szürkemarhapörköltöt is és a tiramisut is, mégsem keverem őket össze (maximum a gyomromban :D).
Nem várom el, hogy 180 centi 70 kiló legyen egy pasi, sőt, szerintem a férfi 90 kilónál kezdődik (felfelé, nem lefelé), nem is ezért esetlen. Hanem azért, mert feszeng az öltönyben, látszik, hogy nem érzi jól magát benne. Ennyi. :)
Egyébként meg Zac Efron <3 :P

kezdovideki 2011.01.12. 13:13:39

Chris Colfer a Glee című sorozat egyik szereplője. Kezdő még és karakterszínész, nem biztos, hogy sztárrá válik.
süti beállítások módosítása