2010.12.10

2 évesek lettünk!

HeStyle | 2010.12.10 12:17 | 5 hozzászólás


Két évvel ezelőtt, 2008. december 10-én egy (visszanézve igen vicces és ciki) férfi szépségápolással foglalkozó cikkel indult útjára a HeStyle, azzal a céllal, hogy végre legyen Magyarországon is egy olyan divatblog, ami kifejezetten férfiaknak szóló divathírekkel és tartalommal szolgál. Persze ezt akkor ennyire még nem fogalmaztam meg magamnak, igazából csak egy unalmas percnek köszönhető, hogy létrejött a HeStyle és végül az olvasók érdeklődése miatt lett ilyen, amilyen ma. Őszintén bevallom, hogy nem gondoltam volna, hogy ennyire sokan fogtok olvasni minket, hogy ilyen sok embert érdekel a férfi divat és a HeStyle. De ez mára végérvényesen bebizonyodott: 1575 cikk, 1.079.399 oldalletöltés, átlagosan napi 2500 látogató és 30-40 olvasói levél és közel 1500 Facebook tag is azt bizonyítja, hogy nem teljesen feleslegesen jött létre a blog. Szerettem volna egy kis összefoglalót csinálni, hogy melyik cikk volt a kedvencünk, de rá kellett jönnöm, hogy nem tudok választani, mindegyik közel áll a szívemhez, hiszen mi csináltuk,de ha mégis választanom kellene, akkor az interjúk és a magyar tervezők, fotósok, modellek munkáit bemutató posztok lennének a favoritok. A legnagyobb visszhangot kiváltó cikkünk mindenképpen a "Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija" 2009-es és 2010-es eredményei voltak, de van egy jó/rossz hírem: jövőre is megcsináljuk! :) Összegezve tehát:
Nagyon köszönjük Nektek, hogy már 2 éve bizalmat szavaztok nekünk, hogy ilyen sokan olvastok minket! Köszönjük, hogy a két éves blogolás alatt rengeteg új emberrel (szakmabelivel és olvasóval egyaránt) megismerkedhettünk! Talán ez az egyik legfontosabb és legjobb benne..
Reméljük még sok-sok ilyen szülinapunk lesz... :)

És akkor most jöjjenek a születésnapi játékunkra beérkezett alkotások!
Rengeteg szuper munka született, volt akit, mint koktél ihlettünk meg, volt aki rajzolt, volt aki mint magazin képzelt el minket és voltak akik új stílust, logót álmodtak meg nekünk!
Nem is tudnánk választani közülük, ezért még a mai nap folyamán feltöltjük az alkotásokat a Facebook-ra, ahol december 20-ig lehet szavazni majd rájuk. A legtöbb lájkot kapó alkotás készítője egy Diesel Only The Brave parfümöt nyer majd!


(beküldő: Pataki Róza)


(beküldő: Szilágyi Zoltán)


(beküldő: Domonkos Dávid)


(beküldő: Domonkos Dávid)


(beküldő: Domonkos Dávid)


(beküldő: Domonkos Dávid)


(beküldő: Király Gábor)


(beküldő: Soós Szabolcs)


(beküldő: Soós Szabolcs)


(beküldő: Bencze Máté)


(beküldő: Nagy Matiy)


(beküldő: Balázsi Sándor)


(beküldő: Balázsi Sándor)


(beküldő: Tóth István)


(beküldő: Tóth István)


(beküldő: Tóth István)


(beküldő: Tóth István)


(beküldő: Chaby)


(beküldő: Kovács Henrik)

 
(beküldő: Tóth Zalán)


(beküldő: Lakatos Viktor)


(beküldő: Lakatos Ágnes)


(beküldő: Kovács Nóra)


(beküldő: Martin)


(beküldő: Birán Balázs)
 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr22506364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.12.10. 14:15:55

Nagyon Boldog Születésnapot !!

Coldwhitespring 2010.12.10. 15:01:56

Hűha, ezek nagyon jók! Gratulálok mindenkinek! :) Boldog születésnapot!!!

Newyorker 2010.12.10. 20:25:56

GRATULA skacok, gratula!!!

Reméljük még sok-sok ilyen szülinapotok lesz... :)

LuPuS 2010.12.10. 21:34:59

Kitartást és sok ilyen alkalmat még azokért akik olvasnak, akik kritizálnak, akik keresztbe akarnak tenni, hiszen mindezekkel együtt vagytok azok, akik/amik!
süti beállítások módosítása