2010.09.07

A legismertebb férfi modellek #3

HorvathL | 2010.09.07 9:05 | 1 hozzászólás


Folytatjuk sorozatunkat, melyben a legnépszerűbb férfi modelleket gyűjtjük össze.
Amikor a sorozat a végére ér, egy szavazást is tervezünk, hogy megtudjuk, ki a HeStyle favorit modell, avagy a Ti kedvenc modeletek!

 

Nate Gill

 

A mindössze 21 éves amerikai Nate vízilabdajátékos. Ez termetén látszik is. Két éve kezdte modell karrierjét és máris olyan sikereket tudhat magáénak, mint a 2008-as Abercrombie kampányban való részvétel vagy még abban az évben Beyoncé-val fotózott editorialja a V magazinban. Tavaly tavasszal már a Dolce&Gabbana, az Etro, a Versace és Vivienne Westwood bemutatóján is szerepelt. Idén ő a Tommy Hilfiger arca.

 

Jakob Hybholt

 

A fiatal dán modell az idén tavasszal vetette észre magát igazán. Azt írják, hogy helyes arca és vékony testalkata mellett Jakobnak lendületes személyisége is sokat tesz a képeihez.

Szerepelt a 10Men magazin editorialjában, csupa Louis Vuittonba öltöztetve, a D&G, a Topman kampányaiban, a Burberry és az Uniqlo lookbookjaiban.

 

Philipp Bierbaum

 

Osztrák modell. Legnagyobb eddigi sikerei a tavaly őszi D&G és Gianfranco Ferré kampányok. Többek között szerepelt a Prada, a Missoni, a Ferré, Galliano és a Kenzo kifutóján.

Hamarosan folytatjuk!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr312276042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coldwhitespring 2010.09.07. 13:46:02

Yeah, they're REALLY nice! :D
süti beállítások módosítása