2010.08.23

Jaeger őszi reklámfotó

HorvathL | 2010.08.23 10:10 | 2 hozzászólás


Elegáns, egyszerű, megnyerő: a Jaeger őszi kampányából egy kép. Ja, és azt kihagytam, hogy szerintem kissé unalmas. De az elegancia azért nem kell, hogy unalmas legyen, nem?

(kép: the fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr282240043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nbc86 2010.08.24. 17:35:59

Szerintem jó, nem gondolom, hogy unalmas lenne ;-)

Ami inkább kevésbé tetszik, az az oldal "új" arculata, amerre tendál az egész. Az utóbbi időben csak leszedtek pár kampányfotót a Fashionisto-ról, aminek gyakran semmi köze a tényleges férfi divathoz, írtok alá egy sablonos szöveget, "ez és ez látható a képen, nekünk annyira nem jön be, és nektek?"

Régen egész jó cikkek voltak, nagyobb szerepet kapott az egyszerűbb, számunkra is elérhető ruházat (pl. H&M, Zara...). Tetszett például a két bolt összehasonlítása, a személyes tapasztalat webshopokról (Asos, Topman), a Yourlook rovat, Streetstyle képek, a Mo-n is elérhető márkák aktuális kínálata. Most is felrakhatnátok pl. az új Zara lookbookokat, az őszi kampányfotóikat, 1-2 új ruhát a H&M webshopjából..szerintem nagyobb érdeklődés lenne rá, én ezeket hiányolom.

Nem rosszból írtam, csak segítő szándékkal :-)

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2010.08.24. 17:55:40

@Norbi8: szia!
Köszönjük a kritikát, egyetértek Veled, de van rá magyarázat:
ketten szerkesztjük a blogot és ilyenkor szabadság/iskolaszünet idején mindketten elutaztunk, nyaraltunk, balatonra mentünk, sportoltunk...stb, így nem tudtunk annyira figyelni a blogra.
Ez a "nyári üzemmódunk", de őszre rengeteg ötletünk vár megvalósításra! Új és régi rovatok menni fognak, így izgalmasabb lesz a kínálatunk.
Csak legyetek türelemmel! :)
süti beállítások módosítása