2010.06.28

Napi favorit: Louis Vuitton 2011 - A kiegészítők

HeStyle | 2010.06.28 15:15 | 2 hozzászólás


A napokban mutatták be Párizsban a Louis Vuitton 2011-es tavaszi/nyári kollekcióját, melyen természetesen az egyik legnagyobb figyelem a kiegészítőket kísérte. A ruhák engem nem igazán nyűgőztek le, de a kiegészítők annál inkább! Míg a tavalyi kollekció kiegészítőit látva az "LV imádatom" kissé lanyhult, ezekért a 2011-es darabokért nagyon oda vagyok, kellett már ez a frissítés a férfi kiegészítők terén a Louis Vuitton háza táján. Teljesen új formák, színek és anyagok - komplett megújulás jellemzi a jövő évi kollekcióban szereplő táskákat, melyek közül szinte az összes tetszik. Kissé merészek az új, zöld és kék színekben pompázó Damier modellek, de nem kétlem, hogy sokaknak ezek is tetszeni fognak. A táskák mellett még a szandálok tetszenek legjobban a kollekcióban, nagyon szépek. Azt hiszem lesz mikre gyűjtenem jövőre... :)
Rengeteg képünk van még a tovább gomb után is!

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr952115915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rraddo 2010.06.28. 17:53:48

A 'tűzlovas' bőr utazó nagyon jó, egyébként meg tetszenek az új taiga bőr glacier/polaire színei, szépek ezek a világosabb színek.

perry 2010.06.29. 08:41:04

Elképesztően jó az összes táska, egy-két kivétellel, nem is tudom kiválasztani melyik a kedvencem. Egyébként a sportosabb kockás táskák eléggé Vans-koppintásnak tűnnek. A szandálok szerintem nem lettek jók.
süti beállítások módosítása