2010.06.21

Milánói divathét képekben: Bottega Veneta, Dolce & Gabbana és Prada

HeStyle | 2010.06.21 13:03 | 4 hozzászólás


Már javában zajlik a divathét Milánóban, melynek keretein belül a 2011-es tavaszi/nyári kollekciójukat mutatják be a nagy divatházak és márkák. Elsőként nézzük, hogy mivel készül jövő tavaszra a Bottega Veneta, a Dolce & Gabbana és a Prada.
Nekem ezek közül leginkább a Dolce & Gabbana tetszik, a Bottega Veneta is nagyon jó, de szerintem tavaly sokkal jobb kollekcióval jöttek ki. A Prada nagyon nem tetszik.
Nektek mi a véleményetek?

BOTTEGA VENETA:

Még több kép itt!

DOLCE & GABBANA:

Még több kép itt!

PRADA:

Még több kép itt!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr782097872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Picard87 2010.06.21. 13:29:52

Jó cuccok, persze sosem lesz közöm ezekhez a márkákhoz, de azért jó tippeket adnak :))

Viszont van egy szomorú hír is a divathéthez :( Meghalt Tom Nicon, egy nagyon keresett modellsrác, kiesett az ablakon lakásából/szállójából. Pontosabbat még nem tudok, valószínűleg öngyilkosság, mert levelet nem találtak, de szomorú hír akkor is, nagyon keresett modell volt, itt is biztosan többször láttuk kollekció fotózásnál. A Burberry-nek is reklámarca volt.

2010.06.21. 16:05:06

BV az abszolút befutó

rraddo 2010.06.21. 19:51:47

A kedvenceim közül a Dolce és a Bottega, mindig van 1-2 nagyon jó ruha/cipő/táska az összes kollekcióban. Különösen szeretem a Tavasz/Nyári kollekciókban (mint itt) a bővebb, hosszú derékkötős nadrágokat.
A prada kicsit unalmas nekem az utóbbi időkben, csak a cipőik nem, amik nagyon jók és kényelmesek.

LuPuS 2010.06.22. 10:11:56

Bottega Veneta:letisztult egyszerű formák mellett a futurisztikus szakad ruhadarabok mellett ,akkor is akarok egy BV Táskát (zokni- szandál kombináció NE)
nem tudom de ,a nagy kivágású (kinyúlt úttóérzésű) pólók és trikók zakóval kombinálása nálam nem vált ki teljes extázist.
Dolce&Gabbana.:néztem a bemutatójukat, és az öltönyeikbe beleszerettem(+ vékony nyakkendő  ) a szövetrövidnadrág és póló/hosszú ujjú póló kombináció még hullámokat fog verni a divat tengerében ,
Az intrecciato (átszőtt stílus) ruháik, kiegészítőik a Bottega Veneta-ra hajaz egy kicsit
Prada:: a cipők és az oldaltáskák borzalmasak,a ruhák mérete és a modellek pipaszár lába tovább fokozzák a vizuális sokkot. Az öltönyök szépek ,a színes ruhák felejtősek.
süti beállítások módosítása