2010.05.31

Szex és NY 2 férfi szereplők

HorvathL | 2010.05.31 8:00 | 20 hozzászólás


A minap láttam a filmet és a borzasztó kritkák ellenére tetszett. Valószínűleg azért, mert már eleve alacsony elvárásokkal indultam neki, de ez nem változtat azon, hogy kifejezetten szórakoztatónak találtam (és a többi moziban ülő ember is jól érezte magát a reakciókból ítélve). Most lássuk, kik a férfi szereplők a filmben - hátha így megjön valakinek hozzá a kedve.
 

Chris Noth (Mr. Big)

Akinek ismerős a sorozat vagy a film, az tudja, hogy Mr. Big egy kihagyhatatlan elem. Most a házasélet "gyötrelmeivel" küszködnek együtt Carrie-vel. Véleményem szerint neki sokkal jobban áll az elmúlt évek öregedése, mint Sarah Jessica Parkernek, akinek a ráncait és kissé csontos arcát már a jótékony smink és a világítás sem tudta eltakarni a mozivásznon.
 

 

John Corbett (Aiden)

Carrie egykori nagy szerelme, Aiden is felbukkan a filmben. Róla is elmondható, ami Chris Noth-ról: jól tartja magát, mintha mit sem öregedett volna a sorozat óta.

 

Noah Mills (Nicky)

Nem túl nagy a szerepe a népszerű férfi modellnek, de a lényeg, hogy megjelent a mozivásznon, akit eddig csak magazinokban láthattunk.
Természetesen Samantha vet rá szemet.
 

 

Max Ryan (Rikard Spirt)

Dán építészt alakít a filmben, aki egy sivatagi kiruccanás közben találkozik a főszereplőkkel.


Az ausztrál rögbi-válogatott

Körülbelül 30 másodpercet láthatóak a filmben, de a hölgyek számára biztosan emlékezetes pillanatokat okoznak.
 

 

 

 

 

(képek: fashionindie)

 
Ti láttátok már a filmet? Hogy tetszett?
Ha nem, akkor tervben van?
 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr72043747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Strange · http://madeinbarna.blog.hu 2010.05.31. 08:34:03

Még az első részt sem láttam és nem tervezem bepótolni :D

norbi2k 2010.05.31. 09:42:43

ezt a posztot kihagyhattad volna, értelmetlen...

krel 2010.05.31. 10:06:34

Hahó ez Magyarország! Itt egy ilyen posztnak semmi értelme. Ez várható volt. Mellesleg, de nem utolsósorban az egész katasztrófa mivel a két meleg szereplő érdekes módon kimaradt, egy kb. 5 másodpercig szerepeltetett válogatott viszont teljesen érthetetlen és értelmetlen módon szerepelt a posztban. Gáz így az egész sajnos.

norbi2k 2010.05.31. 10:20:05

@krel: Nem Magyarországon, de máshol sincs értelme, max a blikkben lenne meg hasonló szenny magazinokban, kit érdekel ki mennyit öregedett? Ha legalább lennének képek a ruháikról, márkákról stb... mostanában egyre több a gagyi bulvár post...

The Strange · http://madeinbarna.blog.hu 2010.05.31. 11:35:52

Érdekes, annak ellenére, hogy nem szándékozom megnézni a filmet, engem érdekelt, hogy miről fogok lemaradni :-)

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2010.05.31. 11:44:05

@norbi2k: nem értek egyet, nem megyünk a gagyi irányába.

@The Strange:
köszi, örülök neki :)

norbi2k 2010.05.31. 12:32:26

@horvath911: még nem, de már mutatkoznak a jelei... mégis miért gondolod hogy bárkit is érdekel mr big felsőteste? talán ha lenne rajta egy jó ing vagy akármi, ez a post semmiről nem szólt, mintha a velvetről copy-ztad volna.
A filmről nem mondok véleményt, de van róla elképzelésem az előzetes kritikák után...

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2010.05.31. 13:15:43

@norbi2k: épp az lett volna a lényeg, hogy a filmről mondj véleményt, ne pedig akárkinek a felsőtestéről, amiről egyetlen szó sem esett.

nem hiszem, hogy mutatkoznának a gagyiság jelei és nem hiszem, hogy akármiért is kritizálhatnál minket. a stílusod pedig nem tetszik.

norbi2k 2010.05.31. 13:31:01

Ha a filmről vártam volna véleményt akkor a filmbuzi.hu-ra megyek, bár biztos vagyok benne hogy ott meg se fogják említeni, nem véletlenül.
ovábbra sem értem mi célja volt ennek a postnak... nem passzol a blogba...

De hogy válaszoljak a poszt kérdéseire, nem nem láttam még és nem is tervezem hogy megnézzem.

A stílusomról csak annyit hogy kicsit érzékeny vagy a kritikára... a nem hiszed hogy akármiért is kritizálhatnálak téged pedig kicsit nagyképűen hangzik... inkább örülj hogy nem került index-re kaptál volna rosszabbat is...

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2010.05.31. 13:43:13

A Szex És New York sok divatkedvelő kedvence, ezért azt nem jelenteném ki, hogy nem illik a blogba. Elég sok levelet kaptunk, hogy írjunk a filmről. Ezért született ez a poszt.
Az pedig, hogy nem mindenkinek tetszik egy-egy poszt teljesen természetes, hiszen hál' Istennek nagyon sokan olvassátok a blogot.

Nem az alapján írunk, hogy mi lesz, ha kikerül egy cikk a címlapra vagy sem.

norbi2k 2010.05.31. 13:50:06

@HeStyle: Értem, de akkor hol vannak a divattal kapcsolatos megjegyzések? Mert most csak kaptunk egy két képet pasikról a filmből... vagy szerinted akik írtak nektek tényleg erre vágytak? Szerintem inkább arra hogy milyen öltönyt, milyen inget, milyen órákat szerepeltettek a filmben, az még engem is érdekelt volna...na de az ausztrál rögbi válogatott úszónadrágban meg mr big félcsupaszon, ez most mégis hogy? :)

Remélem érted mit nem értek :)

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2010.05.31. 13:54:31

@norbi2k: Értem mit nem értesz, de ez a poszt a férfi szereplőkkel foglalkozik. :)
És nem csak férfiak olvasnak minket, hanem elég nagy számban nők is, szóljon akkor ez a cikk most nekik.
Amúgy pedig nem kell nagy jelentőséget szánni ennek a cikknek, nem a világmegváltás volt a célja, csak felhívta a figyelmet egy most a mozikba került filmre. Ennyi.
:)

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2010.05.31. 13:55:02

@norbi2k: szeretnénk beszélgetni és beszélgetést kezdeményezni különböző témákban, ha már összegyűltek sokan, akiknek egyféle az érdeklődési köre.
de szerintem értjük egymást.

GDolla 2010.05.31. 14:38:31

Ami gáz, az ez a beszélgetés köztetek a semmiről!

norbi2k 2010.05.31. 15:39:09

@GDolla: Ami még gázabb az pedig a hozzászólásod. Ha nem tudsz hozzászólni sem a poszthoz sem a beszélgetésünkhöz akkor minek kommentelsz? Gáz.

perry 2010.05.31. 18:14:24

Mindig van egy post ami böki valakinek a szemét (beleértve egyszer régen engem is):), legyen az törzsolvasó.

Valójában egyet értek norbi2k-val, de az, hogy nőknek szól a cikk, az már mentesítő ok...De igazából én azt nem értem, hogy a filmnek mi köze van a férfiakhoz. Nem nézem, nem ismerem a sorozatot, a film első részét láttam, valamilyen okból tetszett (tényleg nem tudom megmagyarázni, talán a zene miatt), de egy tipikusan csajos film, amire én is a barátnőm kedvéért mentem el.

Tehát ez igazából kérdés, hogy a sorozatban van szó férfi divatról/stílusról? Mert ha igen, akkor jobban utánanézek...

De még egyszer mondom, ez nem az előzőekhez hasonló vitatkozós hsz, csak egy kérdés. Az, hogy ez egy (főként) női olvasók számára, kérésre íródott cikk, minden előző kritika alól mentesít.

horvath911: egy kicsit tényleg túlreagálod néha a dolgokat, ne vedd annyira komolyan a kritikát. Monopólium vagytok a férfidivat-blogpiacon, tehát szinte arról és úgy írtok, amiről és ahogyan csak akartok! (És nem mentek a gagyi irányába, én pl. az ilyen cikkeket, mint ez, nem veszem figyelembe, amikor böngészem a blogot.)

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2010.05.31. 18:26:03

@perry: köszi a tanácsot, megfogadom, és igazat adok Neked.
A férfi divathoz konkrétan nincs sok köze a filmnek (mondjuk azért egy vintage rolex óra feltűnt benne... hmm :) ), de úgy gondoltam, hogy talán jó téma lenne a film - nem lett az.

Szerintem is úgy kéne, hogy ha valami alapból nem érdekel, akkor azt ne nézze meg az ember, lehet, hogy mást attól még érdekel.
De nem akarok rá több szót fecsérelni, a csajos témákat hanyagolni fogjuk.

Hyden 2010.05.31. 21:05:03

Noah Mills-en kívül én nem láttam jó pasit a filmben, de nem is erről szól. Engem szórakoztatott, hogy ennyire a végletekig eltúlozták a divat szerepét a filmben. Vicces volt látni a szereplőket a sivatag közepén méregdrága Gucci-ban Ferragamo-ban és Hermes-ben. Amiért még érdemes volt nézni a filmet, hogy az amerikai díszlettervezők mikre nem figyelnek, pl. a fürdőszobás jelenetben Big és Carrie által használt kozmetikumokat látni, Big csak Dior-t Carrie pedig Lancome-ot használ. Egy hatalmas két és fél órás reklám a film.

balazsman 2010.05.31. 23:25:39

A sorozat férfi-karaktereivel kapcsolatban nekem csak az jut az eszembe, amit egyszer hallottam: miszerint a karakterek neveit "híres" melegpornó-színészektől vették kölcsön.

a filmre és a posztra már az én bejegyzésem előtt is több leütést pazaroltunk, mint azt kellett volna.
Soha nem fognak az emberek rájönni, hogy a web2 világában a nemtetszést csak 1 módon lehet hatásosan kifejezni: az ignorálással.
vagyis, hogy nem generálsz se leütést, se tartalmat, sem pedig UV-t.

perry 2010.05.31. 23:41:38

@Hyden: "Egy hatalmas két és fél órás reklám a film."

Nem láttam a filmet, csak hallottam egy-két részletet, de ez gyönyörű volt:)
süti beállítások módosítása